Η αποκάλυψη του πρωταγωνιστή του “Σασμού” Ορφέα Αυγουστίδη: “Είμαι παράφορα ερωτευμένος”

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κούκλα γυναίκα του Γεωργία και τη συνεργασία με τη μητέρα του.
Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως με τη σύντροφό του έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης πριν από τον ερχομό του παιδιού τους. Ο Ορφέας Αυγουστίδης μάλιστα δήλωσε «παράφορα ερωτευμένος» με τη σύντροφό του, Γεωργία.
«Ο μονόλογος έχει δυσκολίες. Πηγαίνεις σε έναν θέατρο και δεν έχεις κανέναν συνάδελφο. Είσαι μόνος σου και είναι δύσκολη αυτή η μοναξιά. Η επιτυχία του “σασμού” βοηθάει στο θέατρο, αλλά αν μια παράσταση είναι να μην πάει και 80% να κάνει η σειρά, δεν θα έχει επιτυχία», ανέφερε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Στην ερώτηση αν υπάρχει ακόμη και σήμερα «σκοταδισμός» ανέφερε: «Υπάρχει όταν επιτρέπεται στα μέσα, όχι μόνο τα τηλεοπτικά, αλλά και τα social media επιτρέπουν στον κόσμο να εκφράζεται με βιαιότητα. Και οι ίδιοι λένε στον εαυτό μας ότι έχουμε αυτήν τη δυνατότητα επειδή μπορούμε να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε. Αυτό είναι πολύ σκοτεινό και δυσοίωνο».
Δείτε το σχετικό βίντεο






0 ΣΧΟΛΙΑ