ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

«Χολή» για Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι να πω για το κοριτσάκι αυτό…» (Video)

«Χολή» για Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι να πω για το κοριτσάκι αυτό…» (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

«Δηλητήριο» έσταξε ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας για την Ιωάννα Μαλέσκου και το γεγονός ότι δεν θα είναι σε κάποια εκπομπή τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: Άγριο «χώσιμο» στον Παπανώτα – «Ακραίες και απαράδεκτες θέσεις…» (Video)

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ιωάννα Μαλέσκου:

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά.

Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται;»

Και συνέχισε ο ίδιος:

 «Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης»




Ανάρτηση με πολλά υπονοούμενα από την Ιωάννα Μαλέσκου!

Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί ξανά η Ιωάννα Μαλέσκου με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα! Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/8 η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια ακόμα αινιγματική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε σε όσα ξεκαθαρίζουν μέσα της, όσο το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του.

Δείτε επίσης: Διφορούμενα λόγια από Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι σημαίνει “ξενέρωσα”;»

Η παρουσιάστρια στάθηκε στα συναισθηματικά βάρη από τα οποία έχει πλέον απαλλαγεί.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από “βάρη”. Κυρίως συναισθηματικά. Τα “οικογενειακά” ας αυξάνουν», έγραψε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου