Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διφορούμενα λόγια από Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι σημαίνει "ξενέρωσα";»

Τι εννοεί η παρουσιάστρια;

14 Αυγούστου 2022 18:55
Διφορούμενα λόγια από Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι σημαίνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί η Ιωάννα Μαλέσκου με τους διαδικτυακούς της φίλους στο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι κάνει όταν αισθάνεται πως πιέζεται πολύ

«Υπήρξαν φορές που αισθάνθηκα να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό… Αποφάσισα να κρατήσω το «νερό» και να γεμίσω βιταμίνη Sea και D… H ζωή είναι μικρή, το ίδιο και το καλοκαιράκι. Ευχαριστηθείτε το… Κι όπως λέει και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, τι σημαίνει “ξενέρωσα”;».

Δείτε επίσης: Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει να λέγονται τέρατα για μένα με...»

«Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά. Σοφές κουβέντες που λέγονται με ανάλαφρο τρόπο, όμως “πέφτουν βαριές” αν τις καλοσκεφτείς», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

μαλέσκου story

Αναστατώνει το μπικίνι της Ιωάννας Μαλέσκου: Πιο «καυτή» από ποτέ με κορμί που... ζαλίζει (photo)

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, με την παρουσιάστρια να έχει ολοκληρώσει μια σκληρή τηλεοπτική σεζόν και να γεμίζει τις μπαταρίες εν όψει Σεπτεμβρίου.

Είναι αλήθεια, πως έχει καταφέρει να διατηρήσει πολύ καλές αναλογίες με όσες φωτογραφίες τη βλέπουμε να δημοσιεύει από παραλίες να κόβουν την ανάσα, ιδίως με τους κοιλιακούς φέτες, που έχει. Αυτή τη φορά έκανε μια πιο safe επιλογή επιλέγοντας... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share