Μυτιλήνη: «Άνοιξα τα μάτια και είδα…» – “Τσακίζει κόκαλα” ο 17χρονος που ξύπνησε από κώμα μετά από 40 μέρες! (Video)

Ο 17χρονος Ταξιάρχης ξύπνησε μετά από 40 ημέρες όπου νοσηλευόταν σε κώμα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Μυτιλήνης μετά από τροχαίο.
«Όταν άνοιξα τα μάτια μου από το κώμα είδα τη μητέρα μου, προσπάθησα να ανοίξω το στόμα μου και να της μιλήσω αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Δεν το πίστευε η μαμά μου. Ήταν και οι γιατροί δίπλα μου και τους έλεγε η μαμά μου:«Μου μιλάει το παιδί μου». Είχαν σοκαριστεί όλοι… Πραγματικά είναι ένα μεγάλο θαύμα αυτό που ζω», δήλωσε ο 17χρονος Ταξιάρχης από τη Μυτιλήνη.
Ο 17χρονος, που έζησε το θαύμα περνά μηνύματα ζωής στους νέους μέσα από τη δική του περιπέτεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μήνυμα σε όλους τους νέους εκεί έξω να μην οδηγούν μετά από αλκοόλ και να φορούν πάντα κράνος. Ελπίζω η δική μου περιπέτεια να περάσει σημαντικά μηνύματα».
Aπίστευτο παιχνίδι της μοίρας για ζευγάρι στη Μυτιλήνη: Καθηλωμένη στο κρεβάτι η Εύα, σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Στρατής – Mε διαφορά λίγων μηνών «χτυπήθηκαν» σε σοβαρά τροχαία
O Στρατής και η Εύα βίωσαν δύο πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα με διαφορά μόλις έτους σε μια μοναδική ιστορία ζωής που όμοια της δεν θα μπορούσε εύκολα να σκεφτεί ανθρώπινος νους. Ενώ, τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου βρήκαν ένας 54χρονος και η 44χρονη σύζυγός του, όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με νταλίκα.
Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το παιδί τους την Στρατούλα, που είναι σήμερα 4 ετών, το οποίο μεγάλωναν μαζί στη Μυτιλήνη. Στα παλιότερα βίντεο της αγαπημένης οικογένειας τίποτα δεν προμήνυε το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας.
Η Εύα ήταν η πρώτη που ενεπλάκη σε τροχαίο, όταν την χτύπησε φορτηγό την ώρα που οδηγούσε το scooter της. Η γυναίκα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η κοπέλα παραμένει από τότε καθηλωμένη στο κρεβάτι. Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ δεν μιλάει, δεν περπατάει και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Δείχνει πως καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει.
Ένα χρόνο μετά και ο σύζυγός της, ο Στρατής θα χτυπήσει σε τροχαίο με το μηχανάκι του, επιστρέφοντας από την εκκλησία όπου είχε πάει να προσκυνήσει για να γίνει καλά η γυναίκα του.
Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική του στήλη, με τους γιατρούς να μην γνωρίζουν ακόμη αν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει. Για την ώρα κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, ο Στρατής έχασε πρόσφατα και τη μητέρα του από καρκίνο.






0 ΣΧΟΛΙΑ