Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αχαΐα: Γονείς τριών ανήλικων παιδιών τα θύματα τροχαίου (video)

Το αμάξι τους συγκρούστηκε με φορτηγό στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου

28 Σεπτεμβρίου 2022 14:38
Τραγωδία στην Αχαΐα: Γονείς τριών ανήλικων παιδιών τα θύματα τροχαίου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου βρήκαν ένας 54χρονος και η 44χρονη σύζυγός του, όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με νταλίκα.

Τα δύο θύματα, που ήταν γονείς τριών ανήλικων παιδιών, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού. Αν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη σφοδρή σύγκρουση, τελικά δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα τραύματά τους με διαφορά λίγο λεπτών, όπως αναφέρουν πληροφορίες του pelop.

Ο 70χρονος οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας».

Αχαΐα: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης στο 14ο χλμ της ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γονείς συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο στον δρόμο.

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλείκων.

Ειδικότερα, 54χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνοδηγό μια 43χρονη ημεδαπή γυναίκα συγκρούστηκε μετωπικά με δημοσίας χρήσεως φορτηγό, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και της συνοδηγού του αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του φορτηγού.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share