«1% δίνουν πιθανότατα να κρύβεται κάποιας μορφής ανθρωποκτονία…» – Θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα (Video)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει στα μέλη των οικογενειών στην Πάτρα τα όσα τελευταία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών και την έρευνα της ΕΛΑΣ αλλά και των εισαγγελικών αρχών προς κάθε κατεύθυνση.
Ένα από τα πρόσωπα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών ήταν η προγιαγιά τους, μία θεία του πατέρα τους η οποία λάτρευε τα εγγόνια της. Αλλωστε ήταν εκείνη που πολλές φορές τα κρατούσε στο σπίτι της όταν οι γονείς είχαν κάποιες δουλειές.
Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει πάθει σοκ από τις εξελίξεις, όπως και όλοι οι συγγενείς από την πλευρά του τραγικού πατέρα. Φυσικά και η οικογένεια της μητέρας είναι στο πλευρό της Ρούλας και του ζευγαριού. Το ζευγάρι εξακολουθεί και αντιμετωπίζει μαζί την τραγωδία.
Η μητέρα με σπουδές νοσηλευτικής, με σεμινάριο εγκληματολογίας, διαιτητής στο ποδόσφαιρο και μάλιστα με καταγεγραμμένη στη θητεία της τη διάσωση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος σε αγώνα υπέστη τραυματισμό και εκείνη τον έσωσε αφού γνώριζε καλά από πρώτες βοήθειες (είχε τιμηθεί γι’ αυτό), ζητά να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Στην οικογένεια πιστεύουν ότι «κάτι συνέβη στα παιδιά» αποδίδοντας τους θανάτους σε ένα μεγάλο ποσοστό σε κάποιο γονίδιο, ή ακόμη και σε κάποιο ιατρικό λάθος. «1% δίνουν πιθανότατα να κρύβεται κάποιας μορφής ανθρωποκτονία δίνουν αυτοί οι άνθρωποι» μας είπε γυναίκα συγγενής απ΄την πλευρά του πατέρα. Βέβαια το «ιατρικό λάθος» δεν μπορεί να έχει γίνει και στα τρία παιδιά, και αυτό προβληματίζει.
Κάποιοι όμως δηλώνουν ότι… μπορεί έστω το ένα παιδί να «έφυγε» από κάτι τέτοιο. Σε σχέση με τον γονιδιακό έλεγχο που δεν έδειξε κάτι, οι συγγενείς έχουν την απάντηση από καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών στην Ιατρική Σχολή: «Αν ο γονιδιακός έλεγχος έδειχνε κάτι, τότε θα ήμασταν σίγουροι ότι κάτι υπάρχει. Αν δεν δείξει όπως τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι»!
Η ΕΡΕΥΝΑ
Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί που έχουν ήδη ζητήσει τους τρεις ιατρικούς φακέλους των θανάτων των κοριτσιών και οποιεσδήποτε καταγραφές υπάρχουν από άλλες κρατικές αρχές. Συνεκτιμούν ιδιότυπες αναρτήσεις στα social media την τελευταία διετία από άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση.
Επιπλέον, διερευνούν περιστατικά στο εξωτερικό -όπως στη Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ- που έχουν σημαντικές ομοιότητες με την υπόθεση στην Πάτρα και εξιχνιάστηκαν από τις τοπικές αρχές.
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι καταθέσεις για τη μυστηριώδη υπόθεση! Οπως έχει γίνει γνωστό αρχικά θα κληθούν για κατάθεση επιστήμονες, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση και τελευταίοι αναμένεται να κληθούν οι γονείς των παιδιών.
Σημαντική αναμένεται η κατάθεση του δ/ντη της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη. Είχε δηλώσει ότι το παιδί ήταν «ασφαλές» με βηματοδότη και απινιδωτή και πλέον σταμάτησε κάθε δήλωσή του στα media για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
Οπως έχει γράψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» εδώ και πολλές ημέρες, κύρια εστίαση του ενδιαφέροντος των ερευνητών της ΕΛΑΣ αφορά τον θάνατο του τελευταίου από τα κορίτσια, της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στα τέλη Ιανουαρίου, που φαίνεται να σχετίζεται με ανακοπή καρδιάς, αλλά, όμως, έχει ιδιόμορφες, δραματικές ομοιότητες με τους θανάτους των δύο αδελφών της.
Οι αστυνομικές αρχές δηλώνουν πως πλέον αποτελεί στοίχημα για εκείνους να δοθούν απαντήσεις σε σχέση με τις πραγματικές αιτίες θανάτου των παιδιών και να «φύγει εντελώς» από τον φάκελό τους η «απροσδιοριστία».
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν δεν πρόκειται για εξάντληση του νόμου των πιθανοτήτων ή για κάτι που δεν αντελήφθησαν δεκάδες επιστήμονες που ασχολήθηκαν με καθένα από αυτά τα συμβάντα, τότε μπορεί να υπάρχει δυστυχώς μια σκόπιμη ενέργεια.
Κρίσιμες θεωρούνται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας για να διαπιστωθεί όχι μόνο γιατί απεβίωσε, αλλά και γιατί είχε την ανακοπή πριν από ένα χρόνο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, γεγονός που την οδήγησε στη συνέχεια στην ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου.
Τα σημεία που προβληματίζουν – Κλειδί ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας
Στην ΕΛ.ΑΣ. κρατούν κλειστά στόματα (σ.σ. και δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς), ωστόσο, υπάρχουν αρκετά σημεία που έχουν προβληματίσει τους αξιωματικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση της τραγωδίας. Ένα απ’ αυτά είναι οι ομοιότητες στον τρόπο που κατέληξαν τα τρία αδερφάκια, καθώς επίσης και το γεγονός πως οι γονείς τους δεν είχαν κανένα καρδιολογικό ιστορικό ή οποιαδήποτε νόσο.
Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα κατέληξε πριν από μερικές ημέρες εντελώς ξαφνικά, ενώ μόλις 20 λεπτά πριν είχε εξεταστεί από ιατρική ομάδα και όλα έδειχναν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν μόνο η μητέρα της, που κάλεσε σε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί «σβήνει».
Να σημειώσουμε, τέλος, πως το γεγονός ότι την έρευνα ανέλαβε το ιδιαίτερα καταρτισμένο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, δείχνει ότι υπάρχουν υπόνοιες εγκληματικής ενέργειας.






0 ΣΧΟΛΙΑ