ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor All Star: Σεισμός στον Άγιο Δομίνικο! Το πλάνο με την Βρισηίδα από την πρεμιέρα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Survivor All Star: Σεισμός στον Άγιο Δομίνικο! Το πλάνο με την Βρισηίδα από την πρεμιέρα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μπορεί να μην έκλεισε τον Τριαντάφυλλο που θα του έδινε ένα push στην τηλεθέαση όσο να ‘ναι, αλλά ο Ατζούν ξέρει την συνταγή για ένα επιτυχημένο project και το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια. Τι θέλει ο τηλεθεατής; Ξεκατίνιασμα, έρωτα και… καυτά πλάνα και η πρεμιέρα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής 8/1 τα είχε όλα!

Survivor All Star – Μέρα 1η

Λίγο μετά τον χωρισμό των ομάδων και τον μελοδραματικό αποχωρισμό των ζευγαριών που δεν θα είναι μαζί  μεταφερθήκαμε στον στίβο μάχης όπου είδαμε το πρώτο «καυτό» πλάνο με πρωταγωνίστρια την Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο κάμερα μαν επέλεξε να εστιάσει σε ένα πλάνο, στο οποίο βλέπουμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ξαπλώνει στον πάγκο της ομάδας της με ανοιχτά τα πόδια και να δροσίζεται με λίγο νερό.

Φυσικά τα στενά και κοντά μαγιό και αγωνιστικά σορτσάκια του ριάλιτι δεν άφησαν και μεγάλο περιθώριο στο πλάνο να θεωρηθεί και άκρως κατάλληλο για εκείνη την ώρα και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

Εννοείται όμως ότι η παραγωγή δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Με το που πήγαν οι παίκτες στην παραλία μετά το τέλος του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας αμέσως κοντινά στα… χαμηλά των παικτριών. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου