Τρόμος στην Ηλιούπολη: Προσπάθησε να αρπάξει 6χρονη και να τη βιάσει!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν ένα 6χρονο κορίτσι και η μητέρα του σε παιδική χαρά της Ηλιούπολης, καθώς άγνωστος άνδρας πλησίασε το κοριτσάκι, το άρπαξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να το βιάσει.
Το παιδί έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να τραπεί σε φυγή. Αργότερα, η 6χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο δράστης κυκλοφορούσε ημίγυμνος, με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα, σύμφωνα με το Mega.
Πού βρίσκονται τώρα οι έρευνες;
Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και η μητέρα του παιδιού έκανε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Με τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας, που βρίσκονται στην περιοχή, η οποία έζησε άλλη μια τραγωδία εσχάτως, θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν εάν έχει εμφανιστεί ξανά ο συγκεκριμένος άνδρας και εάν έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να κάνει μία ανάλογη επίθεση σε ανήλικα κορίτσια.




![Σταύρος Γεωργίου: Καρέ-καρέ η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο – Τον σκότωσε και έκανε τηλέφωνα μετά [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/07/dolofonia-georgioy.jpg)

0 ΣΧΟΛΙΑ