ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

«Βόμβα» Τσιμιτσέλη για Βάσω Λασκαράκη: «Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας να…»

«Βόμβα» Τσιμιτσέλη για Βάσω Λασκαράκη: «Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας να…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντοτε θα απαντά ερωτήσεις σχετικά με τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη και την νυν σχέση του, αφήνοντας ενδιαφέρουσες ατάκες. Ο γνωστός ηθοποιός έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως θα ήταν δύσκολο για τους ανθρώπους που έχουν στη ζωή τους να συνεργαστεί ξανά με την πρώην σύζυγό του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, αποκάλυψε τον λόγο που δε θα ήθελε να παίξει και πάλι το ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη ενώ μίλησε και για τη σχέση με την κόρη του, με την τελευταία να γίνεται «αφοπλιστική» για το γάμο τους.

«Στην Κατερίνα θαυμάζω τα πάντα. Όλη τη στάση που έχει απέναντι στα πάντα στη ζωή. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που μπήκε στη Νομική, σπούδασε δημοσιογραφία, ηθοποιός… Θαυμάζω την πειθαρχεία και τη προσήλωση που έχει στα πράγματα. Έχει έναν πολύ σταθερό χαρακτήρα. Δεν είναι εύθραυστη. Η εικόνα της ναι, είναι πριγκίπισσα αλλά, έχει τσαμπουκά μέσα της πολύ» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού.

Το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το αν θα ξαναγίνει… ζευγάρι με τη Λασκαράκη

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε τον λόγο που δε θα ήθελε να υποδυθεί το ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη σε κάποια σειρά λέγοντας, «Επαγγελματικά πάντα υπάρχει πιθανότητα για όλα. Το θέμα είναι το τι θες να κάνεις. Αν μας προτείνουν από το Hollywood να παίξουμε το ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, μπορεί και να το σκεφτούμε, κομμάτια να γίνει. Είναι λίγο δύσκολη η θέση, πιο πολύ για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό».

Τέλος, για τη σχέση με την κόρη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε, «Η κόρη μου μπορεί να μου ζητήσει ένα πατατάκι και εγώ θα της πάρω τρία. Παίρνω την Εύα δυο μέρες κάθε 15. Επομένως, έχει άλλες 13 για να μπορέσει να πειθαρχήσει σε ένα πρόγραμμα. Με εμένα είναι όπως στο γυμναστήριο που έχεις την ελεύθερη μέρα. Και η Βάσω είναι λίγο πιο ελαστική σε αυτό γιατί εντάξει, έρχεται δυο μέρες να με δει, αν την αρχίσω στις απαγορεύσεις…. Δε νιώθω εγώ καλά βασικά».




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου