ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στον νομικό κόσμο: Πέθανε ο ποινικολόγος Ζήσης Κωνσταντίνου

Θρήνος στον νομικό κόσμο: Πέθανε ο ποινικολόγος Ζήσης Κωνσταντίνου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα από τα πιό εμβληματικά πρόσωπα στο χώρο της δικηγορίας, ο γνωστός ποινικολόγος Ζήσης Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν και Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ, πέθανε σήμερα, σε ηλικία 87 ετών.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του Ζήση Κωνσταντίνου και τόνισε ότι αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον νομικό κόσμο.

Δείτε επίσης: Πέθανε ξαφνικά στα 48 του ο δρομέας Γιώργος Πάνος! Είχε τερματίσει 8 φορές το Σπάρταθλο

Ο Ζήσης Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα και το 1963 γράφτηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ήταν πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Τμημάτων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφέρειας του Εφετείου Αθηνών, ενώ είχε υπερασπιστεί πολλές από τις σημαντικότερες υπόθεσεις.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων αναφέρει:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου