Απίστευτος καυγάς on air μεταξύ Μπάρκα – Αυλωνίτη: «Θα με πει ηθικά άτιμο και Εφιάλτη ο Κώστας ο Μπάρκας»

Ένας καυγάς άνευ προηγουμένου σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία βρέθηκαν μαζί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, και ο πρώην βουλευτής του κόμματος που δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του πρόσφατα, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
Ο άγριος καυγάς
Αφορμή για τη διένεξη στάθηκε η αναφορά του κ. Μπάρκα προς τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές, τους οποίους χαρακτήρισε «νέους εφιάλτες».
Η επίθεση του κ. Μπάρκα ήταν αρκετά έντονη και ο Γιώργος Νικητιάδης από το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε, μάταια, να τον καλέσει να ηρεμήσει και να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλο.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο οποίος αφού δήλωσε για τον πρώην σύντροφό του στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν έχει ιδέα από το Σύνταγμα, δεν έχει ιδέα τι λέει το καταστατικό», στη συνέχεια ανέφερε: «δεν κάθομαι δίπλα του, σας αφήνω γεια. Στην επόμενη ζωή ίσως βρεθούμε. Αυτοί που μας κατηγορούν για προσωπικά άτιμους και δεν ντρέπονται που διέλυσαν το κόμμα» και αποχώρησε από το στούντιο.
Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αποστολάκης – Με 27 βουλευτές το κόμμα
«Θα φύγω από το τραπέζι για να μην πάθω και τίποτα που θα με πει ηθικά άτιμο και Εφιάλτη ο Κώστας ο Μπάρκας» κατέληξε ο κ. Αυλωνίτης.






0 ΣΧΟΛΙΑ