ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η Μάγισσα spoiler: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει – «Βιβλική καταστροφή στα επόμενα επεισόδια»

Η Μάγισσα spoiler: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει – «Βιβλική καταστροφή στα επόμενα επεισόδια»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Μάγισσα συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό με τις εξελίξεις της, με τη Μαρία Κίτσου στον ρόλο της Πανδώρας Μοντιλιάνι να αποκαλύπτει σταδιακά τις σκοτεινές πλευρές της ηρωίδας της.

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Η Πανδώρα, μια ισχυρή και ανεξάρτητη γυναίκα, καθοδηγεί τη πορεία όλων των χαρακτήρων με τη φλογερή της προσωπικότητα και την αδιάκοπη επιθυμία για εξουσία και εκδίκηση.

Η ηθοποιός ορμώμενη από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στα κοινωνικά δίκτυα, υποδηλώνοντας πως στη συνέχεια, η σειρά πρόκειται να προχωρήσει με ραγδαίες εξελίξεις.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Πανδώρα, με την αφοσίωση της στον Σίλβιο, ετοιμάζει μια ύπουλη παγίδα για την αντίζηλό της, Ρενάτα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου οικισμού, ενώ η σύγκρουση με τη Ρενάτα και την οικογένεια των Λασκαραίων μπαίνει σε έναν επικίνδυνο δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Η Μάγισσα spoiler: «Ελάτε τώρα που δεν ξέρετε… » – Η Ρενάτα σοκάρει τον Τζουζέπε

Στο πλευρό της, η μυστηριώδης και επικίνδυνη Λεώνη, η οποία με τη βοήθεια του Μήτρου ξεκινά την εκδίκηση σε βάρος όλων. Μια σειρά από ανατροπές και σκοτεινά σχέδια υπόσχονται να συγκλονίσουν τους ήρωες, με την Πανδώρα να κινδυνεύει να παγιδευτεί από τα ίδια τα σχέδιά της.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου