«Θρίλερ» στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη ρομά που απειλούσε την γυναίκα του με καραμπίνα

Στη σύλληψη ενός Ρομά, ο οποίος σε κατάσταση μέθης φέρεται να απείλησε με κυνηγετικό όπλο τη σύζυγό του, προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10) στον Ασπρόπυργο. Με την ευκαιρία, δείτε ένα ακόμα σκηνικό με ρομά που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, όταν η γυναίκα σταμάτησε την περιπολία της ΟΠΚΕ και ζήτησε βοήθεια, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς για τον σύζυγό της που ήταν σε έξαλλη κατάσταση και οπλισμένος. Άμεσα οι άνδρες της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε αναζητήσεις και έξω από την κατοικία του ζευγαριού, εντόπισαν τον άνδρα με την καραμπίνα στα χέρια εμφανώς σε κατάσταση μέθης.
Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να κινδυνεύει κάνεις, οι αστυνομικοί αφόπλισαν τον άνδρα, του πέρασαν χειροπέδες και οδήγησαν στο περιπολικό για τα περαιτέρω. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ομάδα Ρομά προσέγγισε τους αστυνομικούς φωνάζοντας, με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να κάνουν χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης για να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι.
Ο Ρομά οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου που ανέλαβε τον σχηματισμό δικογραφίας του.
Τύρναβος: Πυροβολισμοί με 5 τραυματίες σε οικισμό των Ρομά – Πήγανε μόνοι τους στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκαν πριν από λίγη ώρα δυο άτομα από τον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Πέντε άνδρες ηλικίας 49, 45, 39,20 και 18, μεταφέρθηκαν με δικά τους οχήματα για πρώτες βοήθειές στo ΤΕΠ του ΓΝΛ. Ακόμη, σπαράζει η μητέρα του 8χρονου που βρήκε ταγικό θανατο από σφάιρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρουν σκάγια μετά από πυροβολισμοί που σημειώθηκαν νωρίτερα στο οικισμό των Ρομά. Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου. Να σημειωθεί ότι ένας εκ των τραυματιών θα οδηγηθεί στο χειρουργείο καθώς φέρει τραύματα στο μάτι.
Έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει συγκεντρωθεί κόσμος από τον οικισμό και βρίσκονται στο χώρο δυνάμεις της αστυνομίας για την αποφυγή νέων επεισοδίων.
Πηγή: ΕΡΤ






0 ΣΧΟΛΙΑ