ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor: Η Σοφιάνα Αβραμάκη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα για να στείλει πατούσες – «Το σκέφτηκα, θα έβγαζα 3.000€» (video)

Survivor: Η Σοφιάνα Αβραμάκη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα για να στείλει πατούσες – «Το σκέφτηκα, θα έβγαζα 3.000€» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα βίντεο διαφορετικό από τα άλλα ανέβασε η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Survivor του 2022.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρέα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα αποκάλυψε τα «περίεργα» μηνύματα που λαμβάνει το inbox του Instagram από θαυμαστές της.

«Σκλάβος σου όποτε θες», «Έτοιμη για κρεβάτι είσαι», «Κάτι πόδια ατελείωτα», «Ρομαντική μ… είσαι Σοφιάνα μου», «Πηγαίνω τώρα να σου αγοράσω το πιο ακριβό δαχτυλίδι του κόσμου και να σου κάνω πρόταση γάμου μπροστά σε όλους» είναι μερικά από τα μηνύματα που διάβασε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Μου έχουν στείλει πολλά τέτοια, να στείλω τις πατούσες μου και τα λοιπά. Οριακά το έχω σκεφτεί, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 από αυτό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα ΑβραμάκηΜάλιστα, η πρώην Survivor δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι ανάμεσα σε αυτούς που της έχουν στείλει κατά καιρούς απρεπή μηνύματα στο Instagram είναι και ένας συμπαίκτης της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Θέλω να τον ευχαριστηθώ, να ζήσω τη ζωή μου»

Στο αεροδρόμιο «συνέλαβε» η κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα την Πέμπτη (17/8). Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν είναι διαθέσιμο να βρεθεί και για… τρίτη φορά στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και το Survivor, καθώς θέλει να ζήσει τη ζωή του πλέον.

«Όχι! Αν και είναι και δίπλα εκεί που ήμασταν! Πολύ δίπλα, δίπλα ακριβώς στην καλύβα μας, στον Άγιο Δομίνικο» αποκρίθηκαν με μια φωνή και χαμόγελο το όμορφο μοντέλο και ο φαρμακοποιός στο ενδεχόμενο να λάβουν μέρος στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I am a celebrity, get me out from here». Παράλληλα, δείτε τι απάντησε για το στήθος της.




Επίσης, σχετικά με τον νέο κύκλο του My Style Rocks, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω. Ναι, θα μου άρεσε σαν πρόσωπο η Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν θα ασχοληθώ τόσο πολύ με την κριτική επιτροπή. Ότι κρίνει το πρόγραμμα ότι είναι καλύτερο για να έχει και νούμερα, είναι ότι καλύτερο γι’ αυτό».

«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου! Τώρα τι θα είναι και αν θα είναι εκπομπή… Δεν ξέρω παιδιά! Θέλω να τον ευχαριστηθώ, έχουμε φύγει για δυο χρόνια στο Survivor και θα δούμε! Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας, κάθε μέρα εκεί θα είμαστε; Θα χτυπάμε κάρτα; Θέλω να ζήσω τη ζωή μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντώντας στο ενδεχόμενη μιας νέας πιθανής τηλεοπτικής συνύπαρξης με τον σύντροφο της.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου