Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Μύριζε πολύ έντονα…» – Τι είπε κάτοικος που βρέθηκε δίπλα από τη σορό μέσα στη βαλίτσα

Σοκ προκαλεί η ανακάλυψη σορού γυναίκας μέσα σε βαλίτσα, η οποία εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2026, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας. Το μακάβριο περιστατικό προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, καθώς οι πρώτες πληροφορίες περιγράφουν μια ιδιαίτερα ανατριχιαστική εικόνα, με ανθρώπινα δάχτυλα να εξέχουν από την αποσκευή που βρισκόταν εγκαταλελειμμένη σε πεζοδρόμιο.
Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ένας 29χρονος αλλοδαπός εντόπισε τη βαλίτσα σε σημείο της περιοχής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η εικόνα της αποσκευής προκαλούσε έντονη ανησυχία, καθώς από το εσωτερικό της διακρίνονταν ανθρώπινα δάχτυλα, στοιχείο που δημιουργούσε σοβαρές υπόνοιες για το περιεχόμενό της.Παράλληλα, οι κάτοικοι της γειτονιάς είχαν αντιληφθεί μια ιδιαίτερα δυσάρεστη μυρωδιά, η οποία γινόταν αισθητή στο συγκεκριμένο σημείο.
Η έντονη δυσοσμία αποτελούσε ακόμη ένα ανησυχητικό στοιχείο ενώ όλα δείχνουν πως πρόκεται για δολοφονία. Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι ειδικά κατά τη διάρκεια της Κυριακής η οσμή ήταν εξαιρετικά έντονη. Η συγκεκριμένη μαρτυρία προστίθεται στις πρώτες πληροφορίες που συγκεντρώνονται για όσα έγιναν αντιληπτά πριν από την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων. Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του δήλωσε πως περνούσε από το σημείο την ώρα που ανακάλυψαν την σορό και μύριζε πολύ έντονα.
Η παρουσία της βαλίτσας στο πεζοδρόμιο, σε συνδυασμό με την εικόνα που αντίκρισε ο 29χρονος και τη δυσάρεστη μυρωδιά που περιέγραφαν οι περίοικοι, δημιούργησε ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό σκηνικό. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πότε τοποθετήθηκε η αποσκευή στο συγκεκριμένο σημείο και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί.
Μετά τον εντοπισμό της, στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ελέγξουν το περιεχόμενό της. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στο άνοιγμα της βαλίτσας και επιβεβαίωσαν ότι στο εσωτερικό της βρισκόταν πράγματι ανθρώπινη σορός, όπως υποδήλωναν τα πρώτα ανησυχητικά ευρήματα. Η επιβεβαίωση αυτή έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς πλέον οι αρμόδιες αρχές καλούνται να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η σορός κατέληξε μέσα στην αποσκευή και στη συνέχεια στο πεζοδρόμιο της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες που μεταδίδονται για την δολοφονία, εκτιμάται ότι η σορός ενδέχεται να ανήκει σε γυναίκα τελικά. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εκτίμηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερα στοιχεία που να προσδιορίζουν με βεβαιότητα την ταυτότητα του νεκρού προσώπου.
Διαβάστε επίσης
Για τον λόγο αυτό, στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό και να συμβάλει στη διερεύνηση της υπόθεσης. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό στάδιο στην προσπάθεια αποσαφήνισης των συνθηκών θανάτου, για τις οποίες δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής συγκεκριμένες πληροφορίες.
Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αστυνομικές αρχές να επιχειρούν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία.




![Τραγωδία στο Αιγάλεω: «Είμαι η σύζυγος του Άγγελου, θέλω να παρακάλεσω αυτόν τον άνθρωπο να εμφανιστεί!» – Η σπαρακτική έκκληση [βίντεο]](https://assets.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/11/troxaio-aigaleo.jpg)

0 ΣΧΟΛΙΑ