Γιώργος Λιάγκας: Με μαγιό στη θάλασσα μετά το «Πρωινό» – Η πρόσκληση που έκανε στους followers του

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της εβδομάδας να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας είχε ήδη αποφασίσει πώς θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο. Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε να επισκεφθεί τη θάλασσα, μια συνήθεια που φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει ακόμη και τους φθινοπωρινούς μήνες. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από την παραλία, στο οποίο εμφανίζεται μόνος του μπροστά στο νερό, περιγράφοντας τις καιρικές συνθήκες και την εικόνα που αντίκρισε. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους ακολούθους του, προτείνοντάς τους να τον ακολουθήσουν για μια βουτιά.
Η αγάπη του για τα φθινοπωρινά μπάνια
Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δείξει πολλές φορές ότι απολαμβάνει τις εξορμήσεις στη θάλασσα ακόμη και όταν το καλοκαίρι έχει περάσει. Αυτή τη φορά, με αφορμή την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής εβδομάδας, βρέθηκε στην παραλία και θέλησε να μεταφέρει στους followers του την εικόνα που επικρατούσε. Όπως ανέφερε, η θάλασσα ήταν ιδιαίτερα ήρεμη, ενώ η θερμοκρασία παρέμενε σε επίπεδα που επέτρεπαν ακόμη μια φθινοπωρινή βουτιά.
«Η θάλασσα μέσα λαδιά απίστευτη»
Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε, ο παρουσιαστής περιέγραψε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τις συνθήκες που συνάντησε, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την ηρεμία της θάλασσας και τον καλό καιρό. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι βρισκόταν μόνος του στην παραλία, λίγο πριν μπει στο νερό, και κάλεσε όσους τον παρακολουθούν να συμμετάσχουν στην εμπειρία.
Το μήνυμα και η πρόσκληση στους followers
«Λοιπόν, η εργάσιμη εβδομάδα τελείωσε. Κοιτάχτε να δείτε πως ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, μόνος μου στην παραλία, η θάλασσα μέσα λαδιά απίστευτη, η θερμοκρασία ακόμα καλή και πάμε για βουτιά… Θα’ ρθείτε; Καλό Σαββατοκύριακο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς του φίλους. Με αυτόν τον τρόπο, έδειξε για ακόμη μία φορά πως η θάλασσα αποτελεί μία από τις αγαπημένες του επιλογές για χαλάρωση μετά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Διαβάστε επίσης
Ο παρουσιαστής δεν περιορίστηκε, ωστόσο, μόνο στα όσα είπε μπροστά στην κάμερα. Συνόδευσε την ανάρτησή του με μια επιπλέον πρόσκληση προς τους ακολούθους του, αφήνοντας να εννοηθεί πως η φθινοπωρινή κολύμβηση δεν είναι για όλους, αλλά απαιτεί και μια δόση τόλμης. «Κάτι καλύτερο, όσοι πιστοί…και τολμηροί», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, ολοκληρώνοντας με χιούμορ το κάλεσμά του για μια διαφορετική αρχή του Σαββατοκύριακου.






0 ΣΧΟΛΙΑ