Σαν ταινία του Χόλιγουντ: Επεισοδιακή καταδίωξη στα Τρίκαλα μετά από απόπειρα απάτης

Σε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση εξελίχθηκε υπόθεση απόπειρας απάτης που καταγράφηκε στην Πεύκη Καλαμπάκας, καθώς οι δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι επιχείρησαν να απομακρυνθούν με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στον αυτοκινητόδρομο Ε65.
Το περιστατικό ξεκίνησε μετά την απόπειρα εξαπάτησης στην περιοχή της Πεύκης. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, δύο άτομα που φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση μπήκαν σε όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν, προκειμένου να απομακρυνθούν από την περιοχή.
Η προσπάθειά τους, ωστόσο, έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν άμεσα και ξεκίνησαν να ακολουθούν το ύποπτο αυτοκίνητο, δίνοντας το έναυσμα για μια καταδίωξη που επεκτάθηκε στον Ε65.
Η επιχείρηση δεν περιορίστηκε στις δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων. Καθώς το όχημα συνέχιζε την πορεία του και οι επιβαίνοντες δεν σταματούσαν, κινητοποιήθηκαν επιπλέον αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια εντοπισμού και ακινητοποίησής τους.
Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν συγκεκριμένα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων. Οι δυνάμεις συντονίστηκαν με στόχο να ανακόψουν την πορεία του οχήματος και να ολοκληρώσουν με ασφάλεια την καταδίωξη.
Τρίκαλα: Μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνοι ελιγμοί στο ύψος του Μουργκανίου
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το trikalavoice.gr, ιδιαίτερη ένταση παρουσίασε η καταδίωξη όταν το αυτοκίνητο έφτασε στο ύψος του Μουργκανίου.
Οι δύο ύποπτοι φέρονται να συνέχισαν την προσπάθεια διαφυγής τους αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν πίσω τους και επιχειρούσαν να τους σταματήσουν.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια της πορείας τους πραγματοποιήθηκαν και επικίνδυνοι ελιγμοί στον δρόμο, καθώς οι επιβαίνοντες του οχήματος επιχειρούσαν να απομακρυνθούν από τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων παρέμειναν στην καταδίωξη, ενώ η συμμετοχή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων ενίσχυσε την επιχείρηση.
Παρά τις προσπάθειες των δύο επιβαινόντων να διαφύγουν, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν τελικά να περιορίσουν τις δυνατότητες διαφυγής τους και να οδηγήσουν την επιχείρηση προς την ολοκλήρωσή της.
Το τέλος της καταδίωξης στα διόδια Λόγγου και οι δύο συλλήψεις
Η πολύωρη κινητοποίηση ολοκληρώθηκε στην περιοχή των διοδίων Λόγγου Τρικάλων. Εκεί οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο ύποπτοι, βάζοντας τέλος στην καταδίωξη που είχε προηγηθεί στον Ε65.Μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο επιβαινόντων.
Οι δύο συλληφθέντες συνδέονται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, με την απόπειρα απάτης που είχε προηγηθεί στην Πεύκη Καλαμπάκας και αποτέλεσε την αφετηρία της αστυνομικής κινητοποίησης.
Η υπόθεση, πάντως, δεν ολοκληρώνεται με τις δύο συλλήψεις. Οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες συνεχίζουν τη διερεύνηση προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως όλες οι πτυχές της, καθώς και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η απόπειρα απάτης.
Παράλληλα, εξετάζεται το σύνολο των δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί σχετικά με την πορεία του οχήματος και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης από την περιοχή της Καλαμπάκας μέχρι τα διόδια Λόγγου.
Διαβάστε επίσης
Οι δύο συλληφθέντες ακολουθούν πλέον την προβλεπόμενη διαδικασία και παραπέμπονται αρμοδίως, ενώ η έρευνα των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Έτσι, μια υπόθεση που ξεκίνησε ως απόπειρα απάτης στην Πεύκη Καλαμπάκας εξελίχθηκε σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στον Ε65. Η προσπάθεια διαφυγής, η μεγάλη ταχύτητα και οι επικίνδυνοι ελιγμοί που αποδίδονται στους υπόπτους οδήγησαν σε καταδίωξη με τη συμμετοχή διαφορετικών αστυνομικών υπηρεσιών, η οποία έληξε τελικά στα διόδια Λόγγου με την ακινητοποίηση του οχήματος και τη σύλληψη των δύο επιβαινόντων.






0 ΣΧΟΛΙΑ