ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

«Είναι χρυσό κορίτσι»: Η δημόσια εξομολόγηση του Κωνσταντάρα για την Τσαγκρινού στον αέρα του ANT1

Η Έλενα Τσαγκρινού καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα
Η Έλενα Τσαγκρινού καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια από τις πιο προσωπικές και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της τελευταίας περιόδου παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, μιλώντας ανοιχτά τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τη σχέση που διατηρεί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, δεν έκρυψε την ευτυχία της όταν αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως ζει μια πολύ όμορφη περίοδο.

«Με τον Λάμπρο ήταν να γίνει αυτή η γνωριμία. Τον ρώτησα αν με ήξερε πριν γίνει η γνωριμία, και εγώ τον ήξερα. Έχω μία τεράστια αδυναμία στον παππού, στην ιστορία. Είναι απίστευτος άνθρωπος, έχω συγκλονιστεί. Δεν έχω λόγια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ένας έρωτας που μετρά τρεις μήνες

Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά περίπου τρεις μήνες, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για έναν έρωτα που προέκυψε φυσικά και όχι για λόγους δημοσιότητας.

«Είμαστε μαζί ένα τρίμηνο. Σχετικά είναι φρέσκος έρωτας. Ήμουν έξι μήνες ελεύθερη ήδη. Είναι αληθινό, αυτό που συμβαίνει είναι αληθινό, δεν έχει να κάνει καθόλου με μία εικόνα», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον παρουσιαστή, τονίζοντας ότι διαθέτει χαρακτηριστικά που εκτιμά ιδιαίτερα σε έναν άνθρωπο. «Είναι gentleman, προσέχει την κοπέλα του, να την έχει βασίλισσα. Με θαυμάζει και τον θαυμάζω», είπε με χαμόγελο.

Η σχέση με τον πατέρα του παιδιού της

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και όσα ανέφερε για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, DJ Stephan, με τον οποίο εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η Έλενα Τσαγκρινού εξήγησε πως προτεραιότητα και για τους δύο παραμένει ο γιος τους, ο οποίος είναι πλέον δύο ετών.

«Ο γιος μου είναι 2 ετών. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί, δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση. Ο μπαμπάς του είναι φανταστικός μπαμπάς, έχουμε συνεπιμέλεια. Είμαστε πάντα σε επικοινωνία και το παιδί μας μας βλέπει όσο πρέπει», δήλωσε.

(NDP Photo Agency)
(NDP Photo Agency)

Παράλληλα τόνισε πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και στήριξη μεταξύ τους, κάτι που βοηθά στην ομαλή ανατροφή του παιδιού τους.

Η απρόσμενη παρέμβαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Η πιο ξεχωριστή στιγμή της συνέντευξης ήρθε όταν ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τη σύντροφό του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

«Είναι πολύ καλό και χρυσό κορίτσι. Την ευχαριστώ για τα λόγια της. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, χρυσό παιδί. Εκτιμώ πόσο προσέχει την οικογένειά της και πόσο δουλεύει για να πετύχει αυτό που της αξίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του προκάλεσαν χαμόγελα στο πλατό, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού
H πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Τι απάντησε για το κοινό τους μέλλον

Παρά τις ερωτήσεις για το αν κάνουν ήδη σχέδια για το μέλλον, η Έλενα Τσαγκρινού προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. «Δεν θα αποκαλύψω τι όνειρα κάνουμε με τον Λάμπρο. Είναι καλύτερο στη ζωή να πηγαίνεις αργά», είπε, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί πως η σχέση τους έχει γερές βάσεις.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η τραγουδίστρια δείχνει να έχει βρει ξανά την προσωπική της ισορροπία, συνδυάζοντας με επιτυχία τη μητρότητα, την καριέρα και έναν νέο έρωτα που φαίνεται να της χαρίζει πολλά χαμόγελα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου