ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης – Η γνωριμία στους «Παγιδευμένους»

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης – Η γνωριμία στους «Παγιδευμένους»
Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο τέλος φαίνεται πως ήρθε η σχέση του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, μετά από περίπου τρία χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, οι δύο ηθοποιοί έχουν αποφασίσει να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια δημόσια δήλωση ή τοποθέτηση μέχρι στιγμής.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι η απόσταση μεταξύ τους έγινε αισθητή τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Την ίδια περίοδο, ο Πέτρος Λαγούτης βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, όπου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ας περιμένουν οι γυναίκες», βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Σταύρου Τσιώλη, η οποία παρουσιάζεται από τις 23 Ιανουαρίου στο θέατρο Ψυρρή και έχει ήδη κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού καταγράφηκε στις 10 Νοεμβρίου στο θέατρο «Αλίκη», κατά την παρουσίαση της θεατρικής εμπειρίας του Γιώργου Λάγιου με τίτλο «Μέσα στο μυαλό σου». Τότε, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή στο πλευρό του Πέτρου Λαγούτη, χωρίς να φαίνεται τίποτα που να προμήνυε τον χωρισμό τους.

Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κατά τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», η οποία κέρδισε γρήγορα το τηλεοπτικό κοινό. Στην αρχή επέλεξαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο φακός τους είχε εντοπίσει σε κινητοποιήσεις του κλάδου των ηθοποιών ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δραματικές σχολές, αποκαλύπτοντας τη σχέση τους.

Αργότερα, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχε επιβεβαιώσει δημόσια το δεσμό τους, ενώ και οι δύο τόνιζαν σε συνεντεύξεις τη σημασία της ηρεμίας και της σταθερότητας, προσπαθώντας να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο χρόνος θα δείξει αν ο χωρισμός είναι οριστικός ή αν τελικά η σχέση τους θα βρει ξανά τον δρόμο της. Προς το παρόν, φαίνεται πως ένα κεφάλαιο στη ζωή τους έκλεισε.

Οι δηλώσεις για τη σχέση τους

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχε μιλήσει στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», όπου αποκάλυψε πως η σχέση τους πέρασε από διαφορετικά στάδια. «Στη σχέση μας υπάρχει πολύ έντονα η στήριξη, η ομαδικότητα και η ένωση. Υπάρχει ένα ευγενές πάθος. Είμαστε μαζί περίπου 2,5 χρόνια και σίγουρα υπάρχουν διαφορετικά στάδια, όπως σε κάθε σχέση. Όλα είναι μέρος του προγράμματος και το κάθε επίπεδο και στάδιο έχει την ομορφιά του».

Σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Πέτρος Λαγούτης είχε δηλώσει για την πρώην σύντροφό του: «Τη θαύμασα από πολύ νωρίς, τη θεωρώ μια καταπληκτική ηθοποιό» και τόνισε ότι ύψιστης σημασίας σε μία σχέση είναι η εμπιστοσύνη.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου