Λαύριο: Προθεσμία πήρε ο 72χρονος καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 72χρονος αθλητικός παράγοντας και προπονητής στο Λαύριο ασελγούσε σε βάρος μιας 16χρονης μαθήτριάς του. Ο 72χρονος άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή (31/10|) από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία ερευνά εάν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα.
Προθεσμία πήρε ο 72χρονος προπονητής βόλεϊ που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης
Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες έλαβε ο 72χρονος παράγοντας και προπονητής βόλεϊ γυναικών στο Λαύριο, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης μαθητριας.
Νωρίτερα, εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 72χρονος, είχε γνωριστεί με την 16χρονη τον Νοέμβριο του 2024.
Αρχικά επικοινωνούσε μαζί της λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε η ανήλικη, ωστόσο στη συνέχεια, όπως η ίδια καταγγέλλει, ο ηλικιωμένος την παρενοχλούσε σεξουαλικά για μήνες.
Διαβάστε επίσης
Η 16χρονη επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ο ηλικιωμένος συνελήφθη.






0 ΣΧΟΛΙΑ