«Δεν έχω πει τίποτα για άλλες παρουσιάστριες που έχουν αλλάξει τα πάντα»: Η Νεφέλη Μεγκ απαντά για τα σχόλιά της στη Σίσσυ Χρηστίδου

Συζητήσεις προκάλεσε η πρόσφατη τοποθέτηση της Νεφέλης Μεγκ σχετικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου. Το ζήτημα απασχόλησε και το «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (24/9), με την ίδια την influencer να στέλνει μήνυμα στη Φωτεινή Πετρογιάννη, ζητώντας να διαβαστεί στον αέρα.
Η απάντησή της
Στο μήνυμά της η Νεφέλη Μεγκ αναφέρει: «Δεν είπα ποτέ για τα κιλά της Σίσσυς. Ως παθούσα νευρικής ανορεξίας, δε θα το έκανα ποτέ. Για τις αισθητικές παρεμβάσεις ουσιαστικά μίλησα, γιατί αυτό παρατήρησα και προσωπικά είμαι πολύ κατά. Τη θαυμάζω πάρα πολύ τη Σίσσυ, γι’ αυτό και στενοχωρήθηκα.
Για παράδειγμα δεν έχω πει τίποτα για άλλες παρουσιάστριες που έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα. Δεν θέλω virality, δεν θέλω cloud, δεν έχω καμία όρεξη να με παίζει ο Λιάγκας. Αλήθεια, δεν το έχω ανάγκη. Εγώ έχω το κοινό μου. Αν στενοχώρησα ανθρώπους με το γεγονός ότι είμαι κατά των αισθητικών παρεμβάσεων, γιατί αναπαράγουν μία ψεύτικη εικόνα ομορφιάς που ποτέ δε μπορείς να φτάσεις, συγγνώμη αλλά αυτή είναι η άποψή μου».






0 ΣΧΟΛΙΑ