ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σε μετωπική με την οικογένειά του ο Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα επίθεση που ετοιμάζει ο τραγουδιστής

Σε μετωπική με την οικογένειά του ο Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα επίθεση που ετοιμάζει ο τραγουδιστής
Γιώργος Μαζωνάκης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προχωρά στην αντεπίθεση εναντίον της οικογένειάς του, με την οποία η διαμάχη «φουντώνει» και δε μένει μονάχα στο πεδίο της κόντρας με την αδελφή του, Βάσω, η οποία ισχύει τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Όπως αναφέρει η εκπομπή Weekend Live του ΣΚΑΪ, μπορεί να βρισκόταν ήδη σε διαμάχη με τη Βάσω, όμως ο ακούσιος εγκλεισμός του στο Δρομοκαΐτειο, τον νευρίασε ακόμη περισσότερο, κάτι που σημαίνει ότι, στην παρούσα φάση, δεν πρόκειται να δεχθεί κάποιο συμβιβασμό, έτοιμος να προχωρήσει και σε νέες ενέργειες εναντίον των οικείων του.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν ένα περιπολικό έξω από το σπίτι του»

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Μερκουλίδης, από τη πλευρά του ανέφερε, ότι ο εντολέας του βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση αναγκαστικά λόγω του νόμου, ενώ περιέγραψε τη βραδιά της μεταγωγής του Γιώργου Μαζωνάκη στο Δρομοκαΐτειο.

«Ο εισαγγελέας έπρεπε, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, να προχωρήσει την εξέταση για τον Γιώργο, όμως από τη στιγμή, που ένας άνθρωπος πρώτου ή δευτέρου βαθμού δεχθεί τον εγκλεισμό ενός ατόμου σε ψυχιατρική κλινική, ακόμη κι αν εκείνο είναι καλά, μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία.

Από τη στιγμή, που πολύ κοντινοί οικείοι σου σε στέλνουν με περιπολικό σε ψυχιατρική κλινική, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Εκείνη τη μέρα, κατά τις 20:55 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Γιώργο, είναι ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου. Μου χτύπησαν το θυροτηλέφωνο και μου είπαν, ότι υπάρχει εισαγγελική διαταγή να μπω στο Δρομοκαΐτειο”.

Από τότε, έχω βγάλει εκτός ψυχιατρικών κλινικών σε Δαφνί και Δρομοκαΐτειο άλλες τρεις περιπτώσεις, που κακώς δεν πήραν δημοσιότητα», ανέφερε ο Γιώργος Μερκουλίδης.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου