ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Οι δολοφόνοι έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα» – Η οργή της Μάγδας Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Οι δολοφόνοι έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα» – Η οργή της Μάγδας Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου
Η Μάγδα Φύσσα (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τον θυμό και την αγανάκτησή της εξέφρασε η Μάγδα Φύσσα αμέσως μόλις έγινε γνωστή η  αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς έγινε δεκτή η αίτησή του για «λόγους υγείας». Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τον ναζιστή Γιώργο Ρουπακιά, που βιώνει την απώλειά του εδώ και 12 χρόνια, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου.

«Μάλιστα. Ξέρεις πόσα μου έρχονται στο μυαλό μου, που δεν μπορώ να τα ξεστομίσω; Αυτή είναι η δικαιοσύνη. Αυτή, αυτή, που υποτίθεται ότι παλεύει για το δίκαιο. Αυτό το πράγμα. Οι φασίστες έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα. Οι δολοφόνοι έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα. Τι άλλο να πω; Δεν, δεν μπορώ, είμαι πολύ οργισμένη. Πάρα πολύ έχω ταραχτεί».

Εκτός φυλακής μετά από 12 χρόνια

Η αποφυλάκιση έρχεται περίπου έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην φυλακή, όταν αναιρέθηκε η πρώτη απόφαση που του είχε επιτρέψει να αποφυλακιστεί προσωρινά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχαλολιάκος είχε καταδικαστεί το 2020 σε κάθειρξη 13 ετών, ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, μετά την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, μιας υπόθεσης που προκάλεσε έντονες πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου