Τραγωδία στην Καστοριά: Νεκρά δύο 16χρονα παιδιά σε θανατηφόρο τροχαίο

Ένα σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Αυγούστου στην περιοχή της Κορησού Καστοριάς, όταν επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο έφηβοι εξετράπη από την πορεία του και ανετράπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τιμόνι βρισκόταν ένας 16χρονος, ενώ συνοδηγός ήταν μία συνομήλική του κοπέλα.
Πώς συνέβη το δυστύχημα
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι επιχείρησαν με ειδικό εξοπλισμό τον απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων νέων. Μετά από προσπάθειες, οι δύο έφηβοι ανασύρθηκαν, δυστυχώς όμως χωρίς τις αισθήσεις τους και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ.
Μάλιστα, οι οικογένειές τους τους αναζητούσαν από το προηγούμενο βράδυ. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τα θύματα από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, τα οποία εν τέλει ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η εκτροπή και ανατροπή του οχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ενώ η Τροχαία έχει αναλάβει την προανάκριση για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.






0 ΣΧΟΛΙΑ