«Κυρία Ρούλα βοήθεια, κρατάει μαχαίρι»: Τα τελευταία λόγια της 47χρονης πριν από το έγκλημα στο Χαλάνδρι

Ένα σοκαριστικό έγκλημα συνέβη στο Χαλάνδρι το πρωί της Δευτέρας, 18 Αυγούστου, όταν μία 47χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με μαχαίρι από έναν 28χρονο άνδρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ρουμπέση, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε το θύμα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν εδώ και λίγους μήνες, χωρίς ωστόσο να έχουν ερωτική σχέση. Ο 28χρονος, μόλις συνελήφθη, δήλωσε στις αρχές ότι η γυναίκα τον είχε «εκθέσει» στον κοινωνικό του κύκλο, κάτι που, όπως υποστήριξε, τον εξόργισε.
Οι δραματικές στιγμές του φονικού στο Χαλάνδρι
Το μοιραίο πρωί, οι δύο τους είχαν μία σύντομη συνομιλία στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Κάποια στιγμή, ο 28χρονος έβγαλε μαχαίρι και της επιτέθηκε. Μια γειτόνισσα, που βγήκε τυχαία εκείνη τη στιγμή από το κτίριο, άκουσε την 47χρονη να φωνάζει: «Κυρία Ρούλα, βοήθεια, κρατάει μαχαίρι!».
Η γειτόνισσα, τρομοκρατημένη, απομακρύνθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ωστόσο, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την κλήση, το θύμα είχε ήδη δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι.
Η γνωριμία των δύο είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, σε συσσίτιο της εκκλησίας, όπου είχαν ανταλλάξει τις πρώτες κουβέντες.






0 ΣΧΟΛΙΑ