Γλυκούλια αδελφάκια τα παιδιά της Μενεγάκη: Οι υπέροχες φωτογραφίες του Άγγέλου Λάτσιου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, και την κόρη τους, Μαρίνα Παντζοπούλου. Στο νησί βρίσκεται επίσης ο μεγαλύτερος γιος της, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που ανήκει στον σύζυγό της.
Η παρουσιάστρια, που έχει τους λόγους της να μην επιστρέφει στην τηλεόραση, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με δύο από τα τέσσερα παιδιά της, μοιράζοντας μάλιστα με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο τρυφερές στιγμές μέσω Instagram.
Η πανέμορφη φωτογραφία με τα δύο αδέλφια και το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες ο 23χρονος Άγγελος Λάτσιος ποζάρει χαμογελαστός και αγκαλιασμένος με τη μικρότερη αδερφή του, τη 10χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου, αποπνέοντας ζεστασιά και οικογενειακή αγάπη.
«Τα παιδάκια μου, το πρώτο και το τελευταίο, Άγγελος και Μαρίνα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της με τον γιο της να σχολιάζει, «Να μου την φέρνεις συχνότερα!», δείχνοντας έτσι την αδυναμία που έχει στη μικρή του αδελφή.






0 ΣΧΟΛΙΑ