ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αδιανόητο περιστατικό: Έκλεψαν 3,5 τόνους κάρβουνα από μάντρα στους Θρακομακεδόνες

Αδιανόητο περιστατικό: Έκλεψαν 3,5 τόνους κάρβουνα από μάντρα στους Θρακομακεδόνες
Έκλεψαν κάρβουνα από μάντρα στους Θρακομακεδόνες
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η αυξημένη ζήτηση για κάρβουνα την ημέρα του Πάσχα φαίνεται πως αποτέλεσε «ευκαιρία» για αγνώστους που αποφάσισαν να αποκτήσουν εμπόρευμα χωρίς να πληρώσουν. Συγκεκριμένα, έκλεψαν 3,5 τόνους κάρβουνα από μάντρα καυσόξυλων και κάρβουνων στους Θρακομακεδόνες.

Οι κινήσεις των δραστών

Οι δράστες διέρρηξαν την είσοδο της μάντρας, που βρίσκεται στην οδό Θρακομακεδόνων 152, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με φορτηγό μπήκαν στον χώρο και ξεκίνησαν να φορτώνουν σακιά με κάρβουνα. Όταν γέμισαν το όχημα, έφυγαν ανενόχλητοι, πιθανότατα έτοιμοι να πουλήσουν το εμπόρευμα σε δρόμους και κεντρικά σημεία. Παράλληλα, αλκοολούχα ποτά έκαναν «φτερά» από σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Έκλεψαν 3,5 τόνους κάρβουνα

Το πρωί της επόμενης ημέρας, ο ιδιοκτήτης της μάντρας ανακάλυψε την κλοπή όταν πήγε να ανοίξει την επιχείρησή του. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, εξετάζοντας κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με στόχο να αναγνωρίσουν το φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες γνώριζαν καλά την περιοχή και τη διάταξη της μάντρας, γεγονός που διευκόλυνε την κλοπή. Η ζημιά για τον επιχειρηματία είναι σημαντική, καθώς η τιμή ενός δεκάκιλου σακιού κάρβουνων ξεκινά από 15 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με την ποιότητα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου