Σοκαριστικές καταγγελίες για τον Ντμίτρι Παγέτ: Βραζιλιάνα τον κατηγορεί για σωματική και ψυχολογική βία

Σοκαριστικές κατηγορίες έρχονται στο φως κατά του Ντμίτρι Παγέτ, πρώην άσου του ποδοσφαίρου, που αγωνίζεται τώρα στην ομάδα Βάσκο Ντα Γκάμα.
Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν
Η πρώην ερωμένη του, Λαρίσα Φεράρι, δικηγόρος από τη Βραζιλία, κατήγγειλε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή για ακραία σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Η ίδια έχει προσφύγει στην αστυνομία, καταθέτοντας σοκαριστικά στοιχεία για τις πράξεις του Παγέτ, οι οποίες περιλαμβάνουν ταπείνωση και βία.
Η 28χρονη καταγγέλλει ότι ο Παγέτ την ανάγκαζε σε εξευτελιστικές πράξεις, όπως να πίνει τα ούρα της και να γλείφει το πάτωμα. Επιπλέον, αναφέρει ότι υπέστη σωματική κακοποίηση με τον ποδοσφαιριστή να τη σπρώχνει και να την πατάει κάτω.
Η Λαρίσα τονίζει ότι, παρά το γεγονός ότι στην αρχή της σχέσης τους ο Παγέτ ήταν τρυφερός, η συμπεριφορά του αργότερα έγινε όλο και πιο βίαιη και ταπεινωτική. Η καταγγελία αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση, με την αστυνομία να αναζητά τον Παγέτ, ο οποίος βρίσκεται υπό έρευνα.






0 ΣΧΟΛΙΑ