«Μη μου κολλάς – Όχι, αυτό πάω να κάνω»: Κόκκαλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα με τον διάλογο που διέρρευσε

Ένα απρόσμενο συμβάν σημειώθηκε σήμερα (4/2) το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσής της με τον Γιώργο Σατσίδη, η παρουσιάστρια του Alpha αιφνιδιάστηκε όταν στον ήχο ακούστηκε ξαφνικά ένας διάλογος ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα.
Φανερά έκπληκτη, αντέδρασε άμεσα και απευθύνθηκε στο κοντρόλ, ζητώντας να διορθωθεί το τεχνικό λάθος προκειμένου να επανέλθει η ομαλή ροή της εκπομπής.
Ο διάλογος και η αντίδραση της παρουσιάστριας
-Μη μου κολλάς!
-Όχι, αυτό πάω να κάνω…
Διαβάστε επίσης: Η Παπαθωμά «ισοπέδωσε» Τσιμτσιλή-Μεσσαροπούλου: «Κορίτσια, τα ελληνικά είναι δύσκολα, ανοίγουμε και κανένα βιβλίο»
«Παιδιά, τι ακούμε; Ακούμε κάποια άλλη πηγή… Την κυρία Μαρία Κολοβού ακούσαμε από τη Σαντορίνη, παιδιά, μας τη βγάλατε στον αέρα. Αναγνώρισα τη φωνή της», σχολίασε αμήχανα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προχώρησε στη στήλη του Γιώργου Σατσίδη.






0 ΣΧΟΛΙΑ