Survivor 4: Και οι Τζέιμς-Νίκος… τον χαβά τους – Τους άφησαν να πλακώνονται και γελούσαν

Μπορεί το επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) στο Survivor να άρχισε με έντονους καβγάδες από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αλλά ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης συνέχισαν… στον χαβά τους από το πάρτι της ένωσης, παρακολουθώντας το θέαμα και γελώντας με την ψυχή τους.
Οι παίκτες της μπλε ομάδας πήγαν στην «κόκκινη» παραλία και οι εντάσεις δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο που τσακώθηκαν… για μια τουρκική τουαλέτα. Σε αυτό το περιστατικό υπήρξαν παίκτες, που γελούσαν, όπως ο Ηλίας που τσάντισε με τη συμπεριφορά του τον Τριαντάφυλλο.
Survivor 4: Τα γέλια Τζέιμς και Νίκου στον καβγά Αλέξη και Κώστα
Δύο ακόμη παίκτες, που κάθονταν και γελούσαν, ήταν ο Τζέιμς και ο Νίκος, δείχνοντας έναν άλλο εαυτό, που διασκεδαστικό από την ημέρα του πάρτι της ένωσης. Οι δυο τους δεν κατανοούσαν το λόγο του τσακωμού, κάτι που επεσήμαναν στην κάμερα μαζί με το γεγονός, ότι οι καβγάδες άρχισαν πριν καν τελειώσει η μετακόμισή τους.
Survivor: Τύφλα στο μεθύσι ο Νίκος Μπάρτζης – Έγινε λιώμα στο πάρτι
Το ζήσανε με την ψυχή τους το πάρτι της ένωσης οι παίκτες του Survivor 4 αλλά περισσότερο από όλους φάνηκαν να το διασκεδάζουν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης.
Οι δυο αυτοί παίκτες και πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους, πριν το πάρτι της ένωσης δήλωσαν μπροστά σε κάμερα και κοινό πως ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας. Συγκεκριμένα ο Τζέιμς πλάνταξε στο κλάμα – σοκαριστικό – ενώ και ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του.
Στόχος της Άννας Μαρίας από την αρχή που μπήκε στο παιχνίδι ήταν να φτάσει στο πάρτι της ένωσης και να ζήσει την εμπειρία αυτή, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει και κάποιοι φάνηκε να το ευχαριστήθηκαν πολύ. Τέλος πάντων, αυτά είναι στο μεταξύ τους εμείς εκεί δεν ήμασταν για να πάρουμε την θέση κάποιου, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει.
Ο Τζέιμς και ο Νίκος, λοιπόν, εχθές είχαν έναν παραπάνω λόγο να το ζήσουν παραπάνω, για την Άννα Μαρία ρε γαμωτό! Έτσι διασκέδασαν, χόρεψαν, ήπιαν…. μέχρι τελικής πτώσεως!
Ο Νίκος Μπάρτζης, μάλιστα, την έφαγε την τούμπα του την ώρα που τραγουδούσε η Νικολέτα και… έγινε viral στο διαδίκτυο!
Η τούμπα του Νίκου Μπάρτζη
![Επικός τσακωμός ανάμεσα σε Παϊτέρη και Λατινοπούλου: Έχει γύφτικη ομορφιά – Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/06/latinopoyloy-paiteris-1.jpg)





0 ΣΧΟΛΙΑ