Απόλλωνας Πάτρας – Παναθηναϊκός 65-96: Πύρρειος νίκη πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Video)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα (65-96) από την έδρα του Απόλλωνα, είδε όμως τον Νέιτ Γουόλτερς να αποχωρεί τραυματίας στην 3η περίοδο και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νωρίτερα, το Περιστέρι “διέλυσε” τον Προμηθέα
Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε δυσκολίες στην Πάτρα και πήρε τη νίκη (65-96) κόντρα στον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League, ωστόσο ανησυχεί για τον τραυματισμό του Νέιτ Γουόλτερς, αφού σε μερικά 24ωρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τη 16η στροφή της EuroLeague.
Ο MVP
Ο Ματέους Πονίτκα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των πρασίνων, μετρώντας 15 πόντους (3/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε κάτι περισσότερο από 22 αγωνιστικά λεπτά, ξεκινώντας πολύ ζεστά το ματς και βοηθώντας την ομάδα του να επιβάλει το ρυθμό της.
Ο αδύναμος κρίκος
Ο Αντόνιο Ντέιβις έμεινε κάτω από τα στάνταρ του και δεν βοήθησε επιθετικά τον Απόλλωνα, σημειώνοντας μόλις 5 πόντους με 2/8 δίποντα και 0/1 τρίποντο σε 29’29” που έμεινε στο παρκέ.
Το στατιστικό που ξεχώρισε
Ο Παναθηναϊκός βρήκε 26 πόντους δεύτερης ευκαιρίας, ενώ πήρε 35 πόντους από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, διαθέτοντας σαφώς πολύ μεγαλύτερο βάθος από την ομάδα του Νίκου Βετούλα, που περιμένει τους Τζοκ και Φιλιππάκο να ενσωματωθούν για να δώσουν έξτρα λύσεις.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πιτσίλκας, Αναστόπουλος, Ζακεστίδης
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-26, 26-45, 50-71, 65-96






0 ΣΧΟΛΙΑ