ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» – «Νικητής θα είναι ο…»

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» – «Νικητής θα είναι ο…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε για τον νικητή του Survivor, με το «Πρωινό» να αναφέρεται σε αυτό το θέμα.

Καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (28/5) βρέθηκε ένας πολύ καλός φίλος του Τριαντάφυλλου, ο Γιώργος Αγρέλης και μίλησε για τον χαρακτήρα του, σχολιάζοντας επίσης την συμπεριφορά του στο Survivor, τη στιγμή που γίνεται μια άγρια επίθεση εναντίον του.

Παρά το γεγονός πως στο instagram του τα υβριστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του δίνουν και παίρνουν, υπάρχει κόσμος που θέλει να τον δει νικητή. Επίσης, ενώ αναγνωρίζεται πως δεν είναι καλός αγωνιστικά, κάποιοι θεωρούν πως του αξίζει το έπαθλο.

Survivor 4: «Το πιστεύω ότι ο Ντάφυ θα νικήσει»

«Εγώ πιστεύω πολύ ότι θα το κερδίσει το έπαθλο. Μπορεί αγωνιστικά να μην είναι καλός αλλά είναι ο Τριαντάφυλλος. Έχει μια στρατηγική. Σαν φίλος του δεν το δέχομαι ότι είναι κωλοτούμπας. Κρατάει μια στρατηγική η οποία δεν ενοχλεί κανέναν. Ο Ατζούν που τον κρατάει μέσα λέει ότι είναι ένα ισχυρό όπλο για το παιχνίδι αυτό».

Survivor spoiler: Δραματικές εξελίξεις στις σχέσεις Τριαντάφυλλου – Ατζούν! Τον κρατάει στο χέρι

Survivor spoiler: Άνετος το έπαιζε ο Ατζούν Ιλιτζαλί τόσο καιρό, γι’ αυτό κι άφησε τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει οικειοθελώς χωρίς καν να κάνει διαπραγματεύσεις μπας και τον πείσει και μείνει. Είχε κάποια πράγματα δεδομένα. Σου λέει το κοινό αγαπάει το Survivor δεν πρόκειται να το αφήσει ότι κι αν γίνει. Να που τελικά δεν είναι αλάνθαστος.

Από την ημέρα που έφυγε ο Τζέιμς αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει πάρει την κατιούσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης 26/5, πιο κάτω πεθαίνεις. Και η πίεση του Ατζούν όπως και η ανησυχία του ανεβαίνει.

Αυτή την στιγμή ο Τούρκος παραγωγός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου