ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Yπόθεση-σοκ με ζευγάρι «ψευτογιατρών» στην Κρήτη – Τα ματζούνια και οι δήθεν θεραπείες σε ανίατες ασθένειες (Video)

Yπόθεση-σοκ με ζευγάρι «ψευτογιατρών» στην Κρήτη – Τα ματζούνια και οι δήθεν θεραπείες σε ανίατες ασθένειες (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Mια νέα υπόθεση – σοκ με ψευτογιατρό ήρθε στο φως αυτή την φορά στην Κρήτη. 62χρονος ασφαλιστής δήλωνε καθηγητής πανεπιστημίου και μαζί με την σύζυγό του, που δήλωνε διευθύντρια κλινικής ΜΕΘ της Λωζάννης “θεράπευαν” ακόμη και ανίατες ασθένειες με αποστάγματα και χειροποίητα ματζούνια.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο φως, με περισσότερα από 200 άτομα να βρίσκονται στο πελατολόγιο τους.

Δείτε όλο το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” αλλά και μια φωτογραφία ντοκουμέντο:

Νέα καταγγελία για τον «ψευτογιατρό»: «Αισθάνομαι και εγώ ένοχος… Tον «ξεσκέπασα» στην Κύπρο, αλλά… » (Video)

Την παράνομη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού, είχε ξεσκεπάσει πριν από 4 χρόνια ένας γιατρός στην Κύπρο. Τον είχε, μάλιστα, καταγγείλει στις κυπριακές Αρχές όταν ανέλυσε τα σκευάσματα που του είχε χορηγήσει και διαπίστωσε ότι ήταν αρωματικά έλαια. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο γιατρός είπε: «Αισθάνομαι κι εγώ ένοχος γιατί ενώ τον είχα εντοπίσει, θα μπορούσε να είχε “ξεσκεπαστεί”, δεν ξέρω πού κολλήσανε». Επίσης, «παγωμάρα» προκαλεί μια νέα μαρτυρία σχετικά με τη δράση του «Ψευτογιατρού», ο οποίος φαίνεται να έχει οδηγήσει κι άλλα άτομα στο θάνατο, με το γιο ασθενούς του να αναφέρει πως δεν τον άφησε να παλέψει με τον καρκίνο.

Και πρόσθεσε: «Την ιστορία της Ελβετίας την ήξερε “παπαγαλιστί”, φαντάζομαι από το ίντερνετ, δηλαδή ήξερε τοποθεσίες, κλινικές, διευθυντές. Είχαμε πάει στο αμάξι του και παρέλαβα δύο σακίδια με ορούς που υποτίθεται οι οροί περιείχαν τα φάρμακα».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου