Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον «Ψευτογιατρό»: Είχε κι άλλους γιατρούς ως συνεργούς

Η είδηση προκαλεί ντροπή και αηδία για τους εμπόρους του θανάτου

15 Σεπτεμβρίου 2020 15:34
Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον «Ψευτογιατρό»: Είχε κι άλλους γιατρούς ως συνεργούς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για τον «Ψευτογιατρό» της Κηφισιάς, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να προχωρά ακόμη περισσότερο την υπόθεση και να καθιστά γνωστό, ότι είχε κι άλλους συνεργούς γιατρούς στις δολοφονικές του πράξεις έναντι των απελπισμένων ασθενών.

Ο ίδιος ευθύνεται για το θάνατο αρκετών ασθενών, μέσω των... μαντζουνιών που τους έδινε, για να αντιμετωπίσουν ανίατες αρρώστιες, με τον δικηγόρο ενός εκ των θυμάτων να επισημαίνει, ότι έχει αποδείξεις για τους συνεργούς του, ενώ νέες τρομερές ειδήσεις αναδύονται διαρκώς για τη δράση του.

Ο κύριος Σούρλας τόνισε, ότι δεν υπάρχουν μόνο δύο γιατροί, ένας στη Λαμία κι ένας στο Βόλο, που τον βοηθούσαν να μπαίνει στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία... σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αν και στο τέλος προδόθηκε από τις... όχι και τόσο ιατρικές του συνήθειες σε ένα εκ των χειρουργείων.

«Αισθάνομαι και εγώ ένοχος... Tον «ξεσκέπασα» στην Κύπρο, αλλά... » (Video)

Την παράνομη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού, είχε ξεσκεπάσει πριν από 4 χρόνια ένας γιατρός στην Κύπρο. Τον είχε, μάλιστα, καταγγείλει στις κυπριακές Αρχές όταν ανέλυσε τα σκευάσματα που του είχε χορηγήσει και διαπίστωσε ότι ήταν αρωματικά έλαια.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο γιατρός είπε: «Αισθάνομαι κι εγώ ένοχος γιατί ενώ τον είχα εντοπίσει, θα μπορούσε να είχε "ξεσκεπαστεί", δεν ξέρω πού κολλήσανε».

Και πρόσθεσε: «Την ιστορία της Ελβετίας την ήξερε "παπαγαλιστί", φαντάζομαι από το ίντερνετ, δηλαδή ήξερε τοποθεσίες, κλινικές, διευθυντές. Είχαμε πάει στο αμάξι του και παρέλαβα δύο σακίδια με ορούς που υποτίθεται οι οροί περιείχαν τα φάρμακα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share