Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με Κρόνο 2/1! - Μας σοβαρεύει και μας ωθεί να ωριμάσουμε!

Δες πως θα σε επηρεάσει…

1 Ιανουαρίου 2019 17:00
Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με Κρόνο 2/1! - Μας σοβαρεύει και μας ωθεί να ωριμάσουμε!

Η Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 2/1, μας σοβαρεύει και μας ωθεί να ωριμάσουμε, ώστε να πάρουμε ορθές αποφάσεις! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Η Σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, πραγματοποιείται την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019!

Γινόμαστε στοχαστικοί, έντιμοι και υπεύθυνοι, αλλά και κάπως επιφυλακτικοί στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!

Ομολογουμένως, πρόκειται για μία «ψυχρή» περίοδο, αλλά η όψη αυτή, θα μας δώσει τις λύσεις και τον τρόπο να διορθώσουμε παρελθοντικά και παροντικά προβλήματα, με γνώμονα την λογική!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε ο Μάρκος Μέσκος!

Κλείνουμε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, λύνουμε προβλήματα της καθημερινότητας, αποφεύγουμε επιφανειακές σχέσεις και ανούσιες καταστάσεις και γινόμαστε σοφότεροι μέσα από εμπειρίες!

Tip: Σήμερα βάλε σοβαρούς στόχους, μείνε προσγειωμένος και διεκδίκησε φιλοδοξίες, με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα!

Μην επιλέξεις σήμερα την μοναχικότητα και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, λόγω διστακτικότητας και συστολών!

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν, είναι σαφώς τα ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ουδεκαημέρου και εκείνα που θα πρέπει να αποφύγουν σκληρότητα και μοναξιά, είναι τα Παρορμητικά, επίσης του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζευγάρι ξεχειλίζει από χαρά για τη γέννηση δίδυμων κοριτσιών, μετά ο γιατρός μπαίνει μέσα και λέει: «Λυπάμαι»

ΚΡΙΟΣ: Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου ως εργαζόμενος και να κατακτήσεις την επιτυχία! Δείξε το σοβαρό σου πρόσωπο και δεν θα χάσεις! Όχι σε επιπόλαια λάθη!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι στόχοι σου είναι προσγειωμένοι και ρεαλιστικοί! Πετυχαίνεις μέσα από επαφές και μετακινήσεις, λόγω της ισορροπημένης αισιοδοξίας σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ : Έχεις ισχυρή διορατικότητα και σοφή σκέψη και έτσι βρίσκεις λύσεις στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι έντιμος και σοβαρός στην συντροφική σου ζωή και η ανταμοιβή που θα έχεις, θα είναι μακροπρόθεσμη! Απέφυγε μόνο εγωισμό και ψυχρότητα!

ΛΕΩΝ : Είσαι υπεύθυνος και απόλυτα συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός στην εργασία σου και η αξία σου επιτέλους, αναγνωρίζεται! Όχι σε αλλαγές της εμφάνισης σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίζεις επιπολαιότητες και ανωριμότητες στον έρωτα, κερδίζοντας αξιόλογους θαυμαστές και θετικές μακροπρόθεσμες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται θετικές εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Όχι στο ερωτικό παρελθόν τώρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξέρεις τι πρέπει να πεις, πως και σε ποιον!Oλόγος σου ωστόσο είναι μάλλον απόλυτος, μερικές φορές! Όπως και να έχει, ο τρόπος αυτός θα σε βοηθήσει μέσα από επαφές σου να κερδίσεις αυτά που θες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίζεις να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου και ωριμάζεις στην συναισθηματική σου ζωή! Συνειδητοποιείς πως ο έρωτας, βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι αξιόπιστος, ώριμος, έντιμος και δυναμικός, ικανός για να πετύχεις ότι επιθυμείς σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Παρελθοντικά θέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις λύνονται! Μην είσαι ωστόσο σκληρός και απότομος στα λόγια σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιλαμβάνεσαι ευσυνείδητα τα συναισθήματα σου και μπορείς τώρα να καταλάβεις τι ακριβώς θες και πως! Μην χαλάς την διάθεση σου από μικροπροβλήματα!

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός αυτήν την περίοδο, ωστόσο βοηθάς και ασχολείσαι μόνο με τους ουσιαστικούς αληθινούς σου φίλους.Βάλε βάσεις σε ένα μεγάλο σου όνειρο!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share