Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 09/07/2018 by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

9 Ιουλίου 2018 08:39
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 09/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας πήρε και μας σήκωσε το χθεσινό μπουρίνι, ειλικρινά πιστεύω πως έχουμε γίνει Tropical!

Να θυμηθώ να φυτέψω κανά φοίνικα στο κήπο, γιατί το επόμενο κουφό, είναι να γεμίσουμε πολύχρωμους παπαγάλους και μαϊμούδες..

Τα έχει παίξει το σύμπαν εντελώς! Από τη μια έχουμε τα τρίγωνα, χαρές και γλέντια και από την άλλη τα τετράγωνα, να σου και οι εντάσεις, τα δράματα και τα κλάματα! Μα θα τρελαθώ.. πως γίνεται μέσα σε μια ημέρα, να αλλάξει τόσο το τοπίο, να γίνει των άκρων;;;

Ο Ερμής που λέτε, πήγε να ξεγελάσει το Δια, να στείλει μαντάτα πολύ ερωτικά και χαρωπά, να όμως που ο Δίας είναι τόσο γάτα, που πήρε χαμπάρι το γεγονός και έριξε πόρτα τρελή! Πάει ο χαρωπός Θεούλης.. του κόπηκε η όρεξη!

Συνεπώς, ας έχουμε το νου μας σήμερα, ότι και αν ακούσουμε, ότι και αν μας πουν, να τα προσπεράσουμε, να αδιαφορήσουμε, να μην ανεβάσουμε πίεση και σε καμία περίπτωση να μην αποκαλύψουμε τα μυστικά μας!

Για να δούμε.. τι θα δούμε..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι 8 ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!


Κριός
Μέρα που θα θελήσετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, όχι τίποτα άλλο για να είστε απολύτως σίγουροι για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα! Ο σκοπός είναι όλοι μαζί να δουλέψετε τα θέματα σας, είτε αυτό αφορά την εργασία σας, ή το σπίτι! Το νου σας στο τι λέτε και πώς το λέτε γιατί οι εντάσεις δε θα λείψουν και πόσο πια σας ερωτώ;;; Κάντε πάσα μερικές ευθύνες!

Ταύρος
Ζόρικη μέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο, θέλετε να ανοίξετε το στοματάκι σας, να βγάλετε το χρυσό το φτυάρι και να τους περάσετε όλους από κόσκινο! Συμμαζευτείτε, γιατί με θολωμένο μυαλό σίγουρα κάποιους θα αδικήσετε και παίζει να παρεξηγηθείτε ακόμα και με αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπερβολικοί, επιθετικοί, σίγουρα κάτι σας ενόχλησε, προσπεράστε το!

Δίδυμος
Ο Ερμής που λέτε σας παρασύρει σε ένα πολύ τρελό παιχνίδι! Θυμωμένοι και απογοητευμένοι, σας πιάνει μια λογοδιάρροια και ξεφεύγετε εντελώς! Ξαφνικά σας ενοχλούν οι πάντες, βρίσκετε τις αδυναμίες τους και ασκείτε μια κριτική που μόνο συμπαθέστατους δε σας κάνει! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τις ανούσιες κουβέντες και μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια σε κανέναν!

Καρκίνος
Χρυσά μου να ξεχάσετε το πορτοφόλι στο σπίτι, τις κάρτες σας, τι να πω, πάρτε μαζί σας τα απαραίτητα, γιατί παίζει να ξεφύγετε και κλαίτε μετά με μαύρο δάκρυ! Οικονομία, είτε έχετε λεφτά, είτε όχι! Το νου σας στο τι λέτε, γιατί αν έχετε μυστικά, σας ξεγλιστρούν μέσα από το στόμα και μετά δε θα μπορέσετε να το μαζέψετε με τίποτα. Με μέτρο γενικώς και αορίστως!

Λέων
Μια ωραία συζήτηση μπορεί να εξελιχθεί σε φιάσκο, για αυτό καλό είναι να είστε μετρημένοι, κυρίως αν ζητήσουν την άποψή σας, για διάφορα θέματα που αφορούν τη δουλειά σας! Όσο λέτε πράγματα που αρέσουν, καλά είναι, αλλά αν ενοχληθείτε από κάτι, κάντε πίσω και αφήστε τους άλλους να εκτεθούν! Πείτε τη γνώμη σας, άφοβα μην επιμένετε όμως!

Παρθένος
Παίζει σήμερα να σας στριμώξουν στη γωνία και να πιεστείτε πολύ! Ότι και αν πείτε, θα σας χαρακτηρίσουν ως υπερβολικούς και να ξέρετε πως θα γίνετε το επίκεντρο της συζήτησης, σε διάφορα πηγαδάκια και εσείς δε θα είστε καν μπροστά! Μη δίνετε δικαιώματα, μην είστε απόλυτοι και μη περιπλέκετε τα πράγματα ενώ είναι απλά! Να είστε τυπικοί στους χρόνους σας επίσης!

Ζυγός
Ένα γεγονός σας βγάζει από τα ρούχα σας, εξοργίζεστε, είναι και το αστρολογικό τέτοιο που σας κάνει υπερβολικούς και τα λέτε όλα χύμα και τσουβαλάτα! Ενώ είναι να αναλάβετε μια δουλειά, θα τη πάρει κάποιος άλλος τελικά και αυτό θα σας στρεσάρει απίστευτα πολύ, αφού έχετε ανάγκη τα χρήματα και έχετε υπολογίσει σε αυτά! Μη ζητήσετε δανεικά από κανέναν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Οι συζητήσεις του Ηλία με τον Αγόρου, ο γκαντέμης παίκτης, οι ζαλάδες της Κατερίνας και οι εξηγήσεις της Μελίνας! (videos)

Σκορπιός
Μπορεί να σας αγαπούν και να σας θαυμάζουν, να σας το δείξουν κιόλας, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να καβαλήσετε το καλάμι και ότι προκύψει! Κρατήστε χαμηλό προφίλ σήμερα, μη λέτε πολλά από εδώ και εκεί, διαφυλάξτε τα μυστικά σας και των άλλων, γιατί στο τέλος θα κακό χαρακτηριστείτε και πάνε τα φλας και τα στρασάκια! Και δε το θέλουμε αυτό!

Τοξότης
Θέλετε να κάνετε πολλά και διάφορα, έχετε δει το όνειρο, να όμως που πρέπει να βάλετε προτεραιότητες γιατί όλο και κάπου θα σκοντάψετε και άντε μετά να σας μαζέψουμε! Μπορεί η καρδιά να θέλει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως το σώμα πολλές φορές δε τραβά, που σημαίνει πως δεν είστε ο superman ας πούμε! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, βλάπτουν γενικώς!

Αιγόκερως
Σήμερα παίζει να σας προκαλέσουν και ξαφνικά να αρχίσετε να αποκαλύπτετε πράγματα και θάματα! Είτε έχετε λεφτά, είτε όχι, δε χρειάζεται να ξέρουν και αν έχετε κρύψει και μερικά στην άκρη για τις δύσκολες ημέρες, να τα ξεχάσετε! Και να σας πουν φτωχούληδες, δε πειράζει, αφού συνήθως κάπου μέσα στο σπίτι σας, υπάρχει ένα σεντούκι με χρυσές λίρες! Αφήστε τους στο κόσμο τους!

Υδροχόος
Ναι μεν μπορεί να είστε πολύ χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι, κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα θέματα, να όμως που θα πρέπει όλο αυτό να το κρατήσετε για τον εαυτό σας! Δε χρειάζεται να ξέρουν για τις επιτυχίες σας, για τους στόχους σας, για το πορτοφόλι σας! Ασχοληθείτε με το αύριο, επιμείνετε για να κερδίσετε, όμως μη λέτε τα μυστικά σας, σας ζηλεύουν!

Ιχθύς
Περίεργη μέρα για όλο τον κόσμο, γιατί όχι και για εσάς! Να φάτε καλό πρωινό, γιατί παίζει να μαλλιάσει η γλώσσα σας από το πολύ το μπούρου-μπούρου! Πονοκεφαλιάζετε τους συνομιλητές σας, λέτε και μερικές ασυναρτησίες, σας παρασύρει ο Ερμής και το κλίμα γενικώς, πάει ξεφεύγετε και εσείς εντελώς! Βρείτε τρόπους για να γίνει η δουλειά σας πιο γρήγορα!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share