Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Tι είδαμε χτες; Οι συζητήσεις του Ηλία με τον Αγόρου, ο γκαντέμης παίκτης, οι ζαλάδες της Κατερίνας και οι εξηγήσεις της Μελίνας! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor χθες, ένα επεισόδιο που τα είχε όλα!

9 Ιουλίου 2018 08:05
Survivor: Tι είδαμε χτες; Οι συζητήσεις του Ηλία με τον Αγόρου, ο γκαντέμης παίκτης, οι ζαλάδες της Κατερίνας και οι εξηγήσεις της Μελίνας! (videos)

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε!

Ο Ηλίας και ο Νικόλας είχαν έρθει ιδιαίτερα κοντά, ειδικά μετά από ένα σημείο! Ο Νικόλας αποχώρησε και άφησε στην ομάδα των Μαχητών, μόνο του τον Ηλία!

Ο ίδιος, είπε ότι όταν ξύπνησε και δε είδε κανέναν,ομολογώντας ότι ένιωσε περίεργα, αφού δεν υπήρχε κανείς! Ο Ηλίας σηκώθηκε έκανε, μια βουτιά στην θάλασσα- ενώ είπε ότι μπορεί να του αρέσει κάποιες φορές να είναι μόνος τους, εξηγώντας ότι είναι κάτι διαφορετικό, αφού ο Νικόλας ήταν η παρέα του!

«τον Νικόλα τον θεωρούσα πάρα πολύ δυνατό παίκτη, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και στην προτίμηση του κοινού....Το ότι κατάφερα και έμεινα εγώ μου δημιουργεί ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης απέναντι στον κόσμο που έχει δει κάτι και με κράτησε. », ο ίδιος είπε ότι όπως είχε πει και στον Νικόλα ήθελε πολύ να δει ένα Μαχητή στον τελικό, όποιος και να έμενε!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε το έπαθλο φαγητού, που ήταν πίτσα κέρδισε η Μελίνα!

Δείτε το απόσπασμα:

Μια συζήτηση ξεκίνησε στην ομάδα των Διασήμων, σχετικά με τα προγνωστικά που έχει κάνει ο κάθε παίκτης!

Αρχικά, όλη η ομάδα των Διασήμων χαρακτήρισε αναπάντεχη την αποχώρηση του Νικόλα, αφού περίμεναν ότι θα είναι εκείνος που θα παραμείνει στο ριάλι επιβίωσης! Πάμε όμως στο θέμα μας! Και κάπως έτσι η συζήτηση συνεχίστηκε και κατέληξε στην Βιργινία και ότι έχει πει μέχρι στιγμής... αφού συμβαίνει ακριβώς το αντίθετό!

«Καλά άστο... με σένα δεν πάει άλλο αυτό....», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος, με την Μελίνα να προσθέτει ότι είναι το παιχνίδι που όποιον είπε η Βιργινία ότι θα πάει τελικό δεν έφτασε ποτέ!

«Μην πεις για άνθρωπο να πάει τελικό...θα φύγει επιτόπου», είπε χιουμοριστικά ο Χάρης Γιακουμάτος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 09 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Οι παίκτες σήμερα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αφού και θα είναι το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας που θα δίνουμε για το φετινό Survivor!

Πολλοί τραυματισμοί, με τους παίκτες να βγαίνουν ένας- ένας από τον αγωνιστικό χώρο! Αρχικά, η Κατερίνα Δαλάκα μετά από έναν αγώνα είπε στον πάγκο ότι ζαλίζεται και δεν μπορεί άλλο!

Ωστόσο, η παίκτρια των Διασήμων, λίγο αργότερα, έπρεπε να σταματήσει να αγωνίζεται, αφού τραυμάτισε και το γόνατο της!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας! Αγώνας ασυλίας απόψε για τους παίκτες και ο κάθε ένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε πως την σημερινή ασυλία κέρδισε.... O Hλίας Γκότσης !

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ο Ηλίας και η Μελίνα μίλησαν σήμερα στην καλύβα, "σπάζοντας" τον "πάγο" που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους μετά την νέα σύσταση των ομάδων!

Η Μελίνα πήγε και βρήκε τον Ηλία και έκαναν μια πολύ όμορφη συζήτηση σαν να μην είχε περάσει μια μέρα! Η ίδια, απάντησε στο συμβούλιο τον λόγο που το έκανε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι νωρίτερα! Η παίκτρια των Διασήμων, εξήγησε ότι ποτέ δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, ενώ τόνισε ότι ήταν έτσι οι συνθήκες που έπρεπε να ενταχθούν στις νέες ομάδες και να την στηρίξουν!

«Έφευγε μια ο ένας, μια ο άλλος, πηγαίναμε σε έπαθλα...Δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε αυτό το πράγμα. συν ότι εγώ με τον Νικόλα ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά. Όσες φορές προσπάθησα να τον προσεγγίσω, δεν δεχόταν να μιλήσουμε...και από την στιγμή που ήταν μαζί με τον Ηλία και ήταν παρέα πλέον, δεν μπορούσα δεν μπορούσα να μπω σε εκείνη την παρέα..», πρόσθεσε μεταξύ των άλλων η Μελίνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, Δευτέρα 09 Ιουλίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share