Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Ζώδια: Εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού το τριήμερο! Αναλυτικές προβλέψεις ...

28 Ιουλίου 2017 10:54
Ζώδια: Εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού το τριήμερο! Αναλυτικές προβλέψεις ...

Τα άστρα, τα ζώδια και η αστρολογική εικόνα του τριημέρου!Αυτό το τελευταίο τριήμερο του Ιουλίου αρχικά βρίσκεται κάτω από την επιρροή της προηγηθείσης συνόδου Ήλιου-Άρη με τις προκλήσεις να είναι παρούσες τόσο στις κοινωνικές, φιλικές μας συναναστροφές όσο και προσωπικές μας σχέσεις, τις συζητήσεις και τις δουλειές μας.. Χρειάζεται λοιπόν όλα τα ζώδια να λειτουργούμε απόλυτα συνειδητά, έτσι ώστε να μην εμπλεκόμαστε και κυρίως να μην πυροδοτούμε καταστάσεις, που η κατάληξή τους μπορεί να μη μας αρέσει καθόλου! Όμως, και καθώς προχωρά το τριήμερο, οι διαθέσεις και οι καταστάσεις εξισορροπούνται! Μια άλλη όψη, ευεργετική αυτή τη φορά, έρχεται να εξομαλύνει το σκηνικό και να βοηθήσει όλα τα ζώδια να δούμε και να βιώσουμε τα πράγματα πιο ξένοιαστα, πιο χαλαρά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα μας φέρει και μπροστά σε εκπλήξεις, που θα μας ξαφνιάσουν αλλά και θα μας προσφέρουν ευκαιρίες για διασκέδαση, για ταξίδια και όχι μόνο!

Moto της ημέρας:Τα ξαφνικά, είναι και τα καλύτερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός στην Κομοτηνή: Αυτά είναι τα δύο παλικάρια που βρέθηκαν νεκρά και αγκαλιασμένα σε ρεματιά!



Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό την ημέρα της Κυριακής, μας δίνει την ευκαιρία για ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από όλα τα δύσκολα που βιώσαμε τον τελευταίο καιρό (ή τον τελευταίο μήνα) και ενισχύει την τάση για διασκέδαση, κοινωνική ζωή και γενικά για ό,τι σε βγάζει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και σου προσφέρει άνοιγμα στη χαρά!

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν για όλα τα ζώδια τις ημέρες αυτές να προκύψουν νέες γνωριμίες, να συναντήσουμε καινούργιους φίλους ή να κάνουμε τελείως διαφορετικά πράγματα απ’ ό,τι κάναμε μέχρι τώρα! Όπως το να έχουμε μια ξαφνική πρόσκληση για ένα ταξίδι ή μια μικρή εκδρομή, να μας προσκαλέσουν σε ένα πάρτι που θα περάσουμε υπέροχα ή ακόμα να δούμε και κάποιους φίλους από το παρελθόν, που θα μας χαροποιήσουν.

Παράλληλα, στο τριήμερο αυτό, εκείνο που εκδηλώνεται από τα περισσότερα ζώδια είναι κυρίως η ερωτική διάθεση, που και λόγω του καλοκαιριού, ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη! Είναι ένα από το πιο αισιόδοξα σενάρια της όψης αυτής οι ξαφνικοί έρωτες, αυτοί που ‘‘σκάνε’’ ξαφνικά στη ζωή μας και τη γεμίζουν με φως!

Βεβαίως, η όψη αυτή μπορεί να μιλά για κεραυνοβόλους έρωτες, όμως είναι τέτοιοι, που κανείς δεν μπορεί να ορίσει τη διάρκειά τους, αλλά μόνο την έντασή τους… Γι’ αυτό, σε ό,τι αφορά τις νέες γνωριμίες, παρόλο που ο ενθουσιασμός είναι το κυρίαρχο συστατικό τους, καλό είναι να δώσουμε χρόνο πριν επενδύσουμε συναισθηματικά σε αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νανά Παλαιτσάκη ποζάρει με μαγιό μπικίνι στα 53 χρόνια δίχως ίχνος ρετούς! Εντελώς ακομπλεξάριστη! (photos)



Αλλά δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να υπάρξουν και οι εμφανίσεις ή οι τυχαίες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, προκειμένου να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία σε σχέσεις από το παρελθόν, να εξελιχθούν…

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέοντας και Τοξότης) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), κυρίως για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο ή για όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο αυτό μπορεί να είναι μια πολύ καλή εκτόνωση για τον ψυχισμό τους ή μια ευκαιρία ανανέωσης της αισθηματικής τους ζωής.

Πηγή: astrologos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share