Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 3 Αποκλειστικό: Είπε το μεγάλο ΟΧΙ το νούμερο ένα όνομα!

Spoiler alert!

11 Ιανουαρίου 2019 10:18
Survivor 3 Αποκλειστικό: Είπε το μεγάλο ΟΧΙ το νούμερο ένα όνομα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Το Survivor 3 είναι προ των πυλών, ακόμα τα ονόματα των δύο ομάδων (Ελλάδος και Τουρκίας) δεν έχουν ανακοινωθεί και πριν λίγες ώρες διέρρευσε το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ, ως ο μεγάλος στόχος του Ατζούν για την ελληνική ομάδα!

Την είδηση αυτή έβγαλε προς τα έξω η εφημερίδα Espresso, το Athensmagazine.gr σας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον από την πλευρά της παραγωγής αλλά σας τόνισε εξ' αρχής πως οι ελπίδες για το ναι είναι ελάχιστες! Και έτσι και έγινε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Δολοφόνησαν γνωστό τραγουδιστή!

Και αυτό γιατί ο Γάλλος σούπερ σταρ, πριν από λίγα λεπτά, πόσταρε στο Instagram ένα βίντεο από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ελλάδα και τόνισε πως στις 17 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ!

Μια ημερομηνία που το Survivor 3 θα βρίσκεται σε εξέλιξη! Έτσι έβαλε τέλος στις όποιες φήμες για παρουσία του στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου!

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@fcpanathinaikos see you on the 17 th of March ☘️☘️☘️☘️☘️☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) στις

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share