Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Ο πρώτος σίγουρος Μαχητής! Ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος που μπαίνει στο Survivor 3!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

11 Δεκεμβρίου 2018 08:10
Survivor Διαρροή: Ο πρώτος σίγουρος Μαχητής! Ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος που μπαίνει στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τα γραφεία του κάστινγκ!

Εδώ και έναν μήνα έχουν αρχίσει τα κάστινγκ και εμείς σας έχουμε μεταφέρει κάθε όνομα που βρίσκεται στην λίστα! Σε λίγες ημέρες η παραγωγή μετακομίζει στην... Θεσσαλονίκη και το Athensmagazine.gr σας έχει ήδη το πρώτο όνομα, αφού του έχουν κλείσει ραντεβού για τις τελικές συζητήσεις!

Πρόκειται για τον νεαρό δημοσιογράφο Νταβίντ Αβραμίδη! Όσοι ασχολείστε με το ίντερνετ θα τον γνωρίζετε σίγουρα αφού διατηρούσε σελίδα στο facebook ενώ έχει και ιστοσελίδα ειδησεογραφικού χαρακτήρα με το όνομα του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο 19χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της φοιτήτριας!

Ακολουθεί το βιογραφικό σημείωμα που έχει στην ιστοσελίδα του:

Από τα παιδικά του χρόνια, δήλωνε αποφασισμένος ότι θέλει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να το κάνει πράξη, φοιτώντας σε γνωστή μεγαλη ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας. Βέβαια την δημοσιογραφία την φανταζόταν εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με τα όσα είδε, γνώρισε και αντιλήφθηκε μεγαλώνοντας.

Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο από προσωπική επιλογή, από τα 18 του μέχρι και σήμερα, αποφάσισε, να απέχει από τα παραδοσιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, εφημερίδα) θεωρώντας πως δεν πρεσβεύουν την γνήσια και αντικειμενική δημοσιογραφία. Προτίμησε να ασχοληθεί με την διαδικτυακή δημοσιογραφία από τα 18 του χρόνια, όντας αρθρογράφος γνωστών μεγάλων ιστοσελίδων αλλά και διαχειριστής μεγάλων σελίδων του facebook. Εκεί μπορούσε ελεύθερα να εκφράζει τις απόψεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο νεαρός δημοσιογράφος έχει ήδη κλείσει ραντεβού με την παραγωγή μόλις αρχίσουν τα κάστινγκ και είναι αμοιβαία επιθυμία μια συνεργασία! Φυσιολογικά, εφόσον επιβεβαιωθεί η συμφωνία, ο Νταβίντ Αβραμίδης θα είναι στην ομάδα των Μαχητών!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share