Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Survivor Διαρροή: Ο νούμερο 1 στόχος απαντάει αν θα μπει τελικό στο Survivor 3!

Τρομερό παρασκήνιο!

28 Νοεμβρίου 2018 15:49
Survivor Διαρροή: Ο νούμερο 1 στόχος απαντάει αν θα μπει τελικό στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από τις πρώτες μέρες του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο, τόσο από τον Άγιο Δομίνικο, όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Πρόσφατα το Athensmagazine.gr, προκάλεσε τον απόλυτο ντόρο στο ριάλιτι, αφού αποκάλυψε τις σκέψεις του ΣΚΑΙ να προσεγγίσει την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, Μαρία Μπελιμπασάκη ως νέα... Κατερίνα Δαλάκα! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ο λόγος είναι πως η παραγωγή θέλει να εστιάσει σε ονόματα παικτών που τράβηξαν την προσοχή στα τελευταία ριάλιτι, και μια από αυτές είναι η Κατερίνα Δαλάκα! Παρά την διάψευση της Μαρίας Μπελιμπασάκα εμείς γνωρίζουμε από πολύ έμπειρη πηγή πως το όνομά της βρισκόταν στην λίστα της παραγωγής για να την προσεγγίσει!

Ωστόσο η ίδια με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα eleftherostypos.gr διέψευσε κάθε σενάριο: «Ούτε το είχα σκεφτεί, ούτε έχω μιλήσει με κανέναν για να μπώ στο παιχνίδι, ούτε έχω λάβει καμία προσφορά. Έχω υψηλούς αγωνιστικούς στόχους και για όλες αυτές τις φήμες με ενημέρωσαν γνωστοί μου και ειλικρινά έβαλα τα γέλια», δήλωσε χαρακτηριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Δείτε πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Κοινωνικό Μέρισμα!

Οπότε στον ΣΚΑΙ την "σβήνουν" από την λίστα τους και τρέχουν να βρουν την επόμενη... Κατερίνα Δαλάκα! Κάτι που ωστόσο είναι πολύ δύσκολο αφού το 2020 υπάρχουν Ολυμπιακοί Αγώνες και καμία εν ενεργεία αθλήτρια δεν θέλει να μείνει άπραγη για μεγάλο χρονικό διάστημα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share