Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 2: Αδιανόητο θάψιμο στην καλύβα των Διάσημων! - "Χάσαμε γιατί γκρινιάζουν συνέχεια!" - "Είναι γελοίο αυτό που κάνει! Ήθος και αξίες...!" (video)

Μετά τον αγώνα - ντέρμπι για το έπαθλο επικοινωνίας!

4 Ιουνίου 2018 23:16
Survivor 2: Αδιανόητο θάψιμο στην καλύβα των Διάσημων! -

Στον δύσκολο στίβο μάχης οι Μαχητές κέρδισαν και ήταν αυτοί που μίλησαν με τους γονείς τους! Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Διάσημοι, έβγαλαν τα... φτυάρια και ξεκίνησαν το θάψιμο κανονικότατα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Οι λιμενεργάτες, οι Beatles, η μάγισσα, η κατάρα των ξανθών και ο... Βασιλάκης Καΐλας του Άγιου Δομίνικου! - Ετοιμοπόλεμοι οι.. χρήστες του twitter!


Πρώτη και... καλύτερη ξεκίνησε η Μελίνα Μεταξά η οποία θεωρεί πως για την αποψινή ήττα φταίει η... γκρίνια! "Οι γκρίνιες που είχαμε από την αντίπαλη ομάδα μας αποσυντόνισαν! Οταν βλέπουν τα σκούρα έχουν μια τάση γκρίνιας! Εμείς όποια αναποδιά και αν έχουμε την αφήνουμε στην άκρη." είπε η μελαχρινή παίκτρια!

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί! Αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Νικόλα Αγόρου, το οποίο χαρακτήρισε γελοίο! "Με ενόχλησε ότι ο Νικόλας μας έβρισε ομαδικώς και μετά βγήκε να ζητήσει συγγνώμη. Αυτό καταντάει γελοίο γιατί δεν το άνει πρώτη φορά. Ετσι θα συνεχίσουμε δηλαδή; Θα ακούμε τις βρισιές του και μετά θα ζητάει συγγνώμη. Ενώ δείχνει ότι έχει ήθος και αξίες, και ότι υπόλοιποι δεν έχουμε και είναι αυτός που τα κάνει πρώτος απ' όλους. Είναι γελοίο..." δήλωσε χαρακτηριστικά on camera!

Τα κορίτσια των Διασήμων σε χαλαρή συζήτηση που είχαν καθισμένες στο γκαζόν και μασουλώντας καρύδα συμφώνησαν πάντως σε ένα πράγμα... Πως είτε είναι οι αντίπαλοι στην παραλία, είτε δεν είναι, καμία διαφορά δεν έχει!

Πολύ το θάψιμο... Μεγάλος ο λάκκος και ποιος θα πέσει μέσα;

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share