Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο και ο σοβαρός τραυματισμός!

4 Μαρτίου 2018 12:09
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο και ο σοβαρός τραυματισμός!

Μια νέα εβδομάδα Survivor ξεκινά και το Athensmagazine.gr ξανά σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Ήδη από το πρωί σας μεταφέραμε την ένταση που δημιουργήθηκε στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου αλλά σε... ξένα ύδατα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των Τούρκων με τους Ρουμάνους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)! Πάμε όμως στα δικά μας!

Μετά από μια εβδομάδα που άνηκε στους Μαχητές με κερδισμένη ασυλία αλλά και μαζεμένα έπαθλα φαγητού σήμερα οι Διάσημοι θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση και το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε τελευταία κυρίως λόγω... Ξένιας και να επιστρέφουν στα έπαθλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον θάνατο του 17χρονου Αλέξη: Τελικά δεν πέθανε από αυτό που όλοι πίστευαν αλλά... (video)

Ποιος θα κερδίσει; Από την μια οι Μαχητές έχουν αντιστρέφει το κλίμα όμως οι Διάσημοι είναι διψασμένοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα! Μάλιστα απόψε, χωρίς να έχει την σύμφωνη γνώμη των γιατρών, επιστρέφει αγωνιστικά και η Κατερίνα Δαλάκα με στόχο την σημαντική νίκη!

Και πάμε στα καθαρά αγωνιστικά! Σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, απόψε έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα απαιτητικό! Ταχύτητα και αντοχή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για τη νίκη! Και σήμερα το ντέρμπι θα είναι μεγάλο και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα πάρει ξαφνικά την απόφαση να μπει στο παιχνίδι! Αυτό σημαίνει πως το ματς θα κριθεί στον... πόντο! Ποιος κερδίζει; Μυστήριο προς το παρόν και θα σας ενημερώσουμε αργότερα με την σίγουρη διαρροή, όπως κάθε βράδυ! Το δεδομένο που κρατάτε είναι πως θα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 5 πιο οικονομικοί προορισμοί της Ευρώπης για το 2018- Ανάμεσά τους και μια ελληνική πόλη

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Το αγώνισμα της ημέρας θα στιγματιστεί από δύο τραυματισμούς, αυτούς του Μιχάλη Μουρούτσου και του Νάσου Παπαργυρόπουλου, με του δεύτερου μάλιστα να είναι ιδιαίτερα σοβαρός!

Υ.Γ.: Από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει την διαρροή με νικητή, έπαθλο και σκορ! Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share