Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Αυτή τη στιγμή στη Σκιάθο "παίζει" κάτι σημαντικότερο από τον Ντάνο! Δεν φαντάζεστε όμως τι... (Photos)

15 Ιουνίου 2017 17:22
Survivor - Αυτή τη στιγμή στη Σκιάθο

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία, και αυτό αποδεικνύεται από τα ζευγάρια που νιώθουν πιο ερωτευμένα από ποτέ όσο περνούν τα χρόνια. Ενας τέτοιος σπάνιος έρωτας είναι αυτός της 71χρονης Γκόλντι Χόουν και του 66χρονου Κερτ Ράσελ οι οποίοι κάνουν διακοπές στην πανέμορφη Σκιάθο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Αποχωρεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος αν χάσουν ασυλία οι Διάσημοι και πάρει ατομική η Βαλαβάνη; Όλη η αλήθεια!

Οι δυο τους επιλέγουν σταθερά τη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μένουν σε μια βίλα με θέα το Αιγαίο, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το τοπίο και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι διάσημοι καλλιτέχνες είναι απλοί και φιλικοί, επιλέγουν διάφορες παραλίες της Σκιάθου για να απολαύσουν το μπάνιο τους, ενώ προτιμούν να δειπνούν σε παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού δίπλα στο κύμα.

Οι διακοπές του διάσημου καλλιτεχνικού ζευγαριού στον αγαπημένο καλοκαιρινό τους προορισμό,θα διαρκέσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όσο τους το επιτρέπουν οι αυξημένες καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δεν παραλείπουν να κάνουν μικρές εξορμήσεις στα διπλανά νησιά, έχοντας πάντα ως βάση τη Σκιάθο και τις φυσικές της ομορφιές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εντατική ο Δήμαρχος μεγάλου Δήμου της Αττικής έπειτα από έμφραγμα!

Πριν από λίγους μήνες οι δυο τους απέκτησαν το δικό τους αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ, και το γιόρτασαν με ένα φιλί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share