Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor παρασκήνιο: Αποχωρεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος αν χάσουν ασυλία οι Διάσημοι και πάρει ατομική η Βαλαβάνη; Όλη η αλήθεια!

15 Ιουνίου 2017 10:55
Survivor παρασκήνιο: Αποχωρεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος αν χάσουν ασυλία οι Διάσημοι και πάρει ατομική η Βαλαβάνη; Όλη η αλήθεια!

To Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα!

Το Athensmagazine.gr κάθε μέρα σας μεταφέρει αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και αυτό θα σας κάνει και σήμερα! Σίγουρα τα ερωτήματα γύρο από τα το θα συμβεί στην συνέχεια του παιχνιδιού είναι πολλά και εμείς είμαστε εδώ για να σας τα λύσουμε!

Ας πάρουμε όμως τα πράγμα από την αρχή! Τι έγινε χθες; Όπως σας είπαμε και πριν το επεισόδιο στο athensmagazine.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), οι Διάσημοι θα έχαναν την ασυλία, όπως κι έγινε! 10-6 το σκορ…Οι Μαχητές μόλις κέρδισαν πανηγύρισαν σαν τρελοί αφού είχαν ορκιστεί να μην χάσουν κανέναν παίκτη τους, και το κατάφεραν!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ήττα των Διασήμων έφερε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο Ντάνος επιστρέφοντας στην καλύβα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έριχνε ευθύνες στον εαυτό του! «Νιώθω πολύ άσχημα! Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Είναι η πρώτη φορά στο παιχνίδι που κάνω δύο νίκες μόνο αφήνοντας πίσω την ομάδα μου! Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μερίδιο είναι δικό μου γιατί δεν εχω ξαναδείξει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο!»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Και φτάνουμε στην χθεσινή αποχώρηση, όπου ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν εκείνος που έμελλε να φύγει από το παιχνίδι!

Ο ίδιος δήλωσε πως το περίμενε, κρατάει τα καλά, δυσκολεύεται με τον αποχαρετισμό, όμως είναι ένα ταξίδι που έφτασε στο τέλος του.»Είμαι ήρεμος που έφυγα εγώ! Γιατί ο Ντάνος είναι καλύτερος από εμένα και είναι και φιλαράκι μου! Η άποψη του κόσμου τελικά είναι σωσ΄τη γιατί κι εγώ αν ήμουν τηλεθεατής θα κρατούσα τον Αγγελόπουλο όχι κάποιον άλλον!». Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στεναχωρέθηκαν πάρα πολύ με την αποχώρηση του, καθώς ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους…

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ;

Όπως είπαμε και πριν τα ερωτήματα γύρω από την συνέχεια του παιχνιδιού είναι πολλά! Ένα από αυτά είναι σίγουρα τι θα συμβεί αν οι Διάσημοι χάσουν ξανά την ασυλία την επόμενη εβδομάδα! Και είναι απολύτως φυσιολογικό ερώτημα, αφού ως γνωστόν το Survivor δεν θα μετατραπεί ακόμα σε ατομικό επομένως πάλι θα αποχωρήσει παίκτης μετά από χαμένη ασυλία ή των Διάσημων ή των Μαχητών! Τι θα γίνει αν κερδίσει ατομική η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share