Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ που έδειξε ασέβεια προς την βασίλισσα Ελισάβετ! (Photos)

Τι έκανε;

28 Ιουνίου 2018 14:04
Η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ που έδειξε ασέβεια προς την βασίλισσα Ελισάβετ! (Photos)

Τελικά είναι δύσκολο να είσαι η Δούκισσα του Sussex και να έχεις για σύζυγο τον πρίγκιπα Harry, ο οποίο πηγαίνει “πακέτο” με την βασίλισσα Ελισάβετ. Η Meghan Markle δεν τήρησε το πρωτόκολλο και δεν σεβάστηκε την βασίλισσα Ελισάβετ και τα βρετανικά ΜΜΕ ξεκίνησαν να…”κράζουν”!
Ποιος είπε ότι η ζωή της Meghan Markle είναι εύκολη; Η Meghan Markle δεν τήρησε το πρωτόκολλο και δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν Η Δούκισσα του Sussex έκανε αυτό που δεν έχει τολμήσει να κάνει καμία μέχρι σήμερα!

Όλα έγιναν όταν η Meghan Markle συνόδευσε τον πρίγκιπα Harry στο πάρτι που έκανε το παλάτι με αφορμή τα βραβεία Queens Young Leaders, που υιοθετήθηκαν ως θεσμός το 2014 και γίνονται κάθε χρόνο στο Κένσινγκτον.

Και όλοι κάνουν λόγο για μια εμφάνιση καθόλου πρέπουσα και ένα λάθος απαράδεκτο. Μα τι έκανε τελικά η Meghan Markle; Κάθισε σταυροπόδι! Καλά δεν ήξερε ότι το σταυροπόδι απαγορεύεται;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο 22χρονος νεκρός στρατιώτης από την Ρω! Δολοφονία και όχι αυτοκτονία ο θάνατός του;

Βασίλισσα Ελισάβετ, πρίγκιπας Harry και δίπλα η Meghan σταυροπόδι! Και φυσικά τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω της και την αμέσως επομένη μέρα έγινε πρωτοσέλιδο….Η Meghan Markle δεν τήρησε το πρωτόκολλο, δεν σεβάστηκε την βασίλισσα Ελισάβετ και κάθισε σταυροπόδι. Άκουσον, άκουσον!

Η Kate Middleton δεν θα το έκανε ποτέ αυτό και το έκανε η Meghan. Απ’ την άλλη εμείς δεν της δίνουμε άδικο αφού δεν είναι καθόλου βολικό να κάθεσαι με τα πόδια ελαφρώς στο πλάι, αλλά αυτός είναι ο βασιλικός κανόνας.

Πολλοί σχολίασαν,όμως, και το outfit της, ένα παστέλ φόρεμα Prada, το οποίο θεωρούν πως είναι ίδιο με ένα που είχε φορέσει η Kate! Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί;;;

Πηγή: Ipop.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share