Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σπάει την σιωπή του ο σύζυγος της 47χρονης εξαφανισμένης καθηγήτριας!

16 Οκτωβρίου 2017 17:35
Θεσσαλονίκη: Σπάει την σιωπή του ο σύζυγος της 47χρονης εξαφανισμένης καθηγήτριας!

Δέκα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που τα ίχνη της 47χρονης Βαΐας Οικονόμου, χάθηκαν και μετά την μητέρα της η οποία βγήκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως η κόρη της ζούσε έναν Γολγοθά, ο άντρας της έδωσε την δική του απάντηση μέσω της δικηγόρου του.

«Ο εντολέας μου ανησυχεί για την υγεία της και γιατί υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί. Φυσικά και θέλουμε να είναι εν ζωή, και μάλιστα κάνουμε και έκκληση να δώσει σημεία ζωής» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Ντιντή και πρόσθεσε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε νονός ο Σάκης Τανιμανίδης! Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την βάφτιση

«Το γονικό καθήκον δεν ανήκει μόνο στον πατέρα αλλά και στην μητέρα. Ο πατέρας όπως έκρινε το δικαστήριο είχε την επιμέλεια του παιδιού, τα πράγματα δεν μεταβλήθηκαν προς το καλύτερο όσον αφορά την μητέρα γι’ αυτό και για αυτό δεν πήρε εκείνη την επιμέλεια. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - spoiler: Η ομάδα που πάει βίλα, εκείνη που πάει ψαροχώρι και αυτή που θα ζήσει τον εφιάλτη της παραλίας!

Μάλιστα, όπως επισήμανε η δικηγόρος στην εκπομπή του Star ο εντολέας της είχε πάει και περίμενε την 47χρονη καθηγήτρια, όμως εκείνη ποτέ δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους.

«Την έπαιρνε τηλέφωνα. Τα έχει καταθέσει όλα αυτά στις αστυνομικές αρχές. Η οικογένειά της δυστυχώς δεν τη βοήθησε γιατί δεν κατάλαβε το μέγεθος του προβλήματος που είχε».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share