Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads - spoiler: Η ομάδα που πάει βίλα, εκείνη που πάει ψαροχώρι και αυτή που θα ζήσει τον εφιάλτη της παραλίας!

16 Οκτωβρίου 2017 13:35
Nomads - spoiler: Η ομάδα που πάει βίλα, εκείνη που πάει ψαροχώρι και αυτή που θα ζήσει τον εφιάλτη της παραλίας!

Στην τρίτη του εβδομάδα ζωής μπαίνει απόψε το Nomads και όπως κάτε Δευτέρα έτσι και σήμερα οι τρεις ομάδες θα αγωνιστούν για την... επικράτεια! Δηλαδή για το που θα μείνει η κάθε μια αυτή την εβδομάδα!

Το Athensmagazine.gr, όπως τις δύο προηγούμενες εβδομάδες έτσι και τώρα θα σας μεταφέρει τρομερό παρασκήνιο από τις Φιλιππίνες! Ήδη αξίζει να αναφερθεί πως μετράμε δύο στα δύο σχετικά με την παραμονή παικτών από την ψηφοφορία, καθώς την πρώτη εβδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει την παραμονή του Γιώργου Μαυρίδη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και την περασμένη Παρασκευή την αντίστοιχη της Ευαγγελίας Πλατανιώτη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Μάλιστα η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα περιπετειώδες για τους παίκτες και την παραγωγή του Nomads, αφού τυφώνας "χτύπησε" το νησί Παλαουάν των Φιλιππινών, όπως αποκάλυψε και ο Γρηγόρης Αρανούτογλου με ανάρτησή του στο Instagram!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι ξανά μαζί... 30 χρόνια μετά τον χωρισμό του!

Πάμε όμως στα... σημερινά! Μετά από μια εφιαλτική εβδομάδα στην παραλία οι Νομάδες της Φωτιάς θα δώσουν και την ψυχή τους για να φύγουν απο εκεί, έστω και αν ο νέος τους προορισμούς είναι το "ψαροχώρι"! Η πείνα και το κρύο έχει καταβάλει τους παίκτες και η νίκη είναι μονόδρομος! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Νομάδες του Ωκεανού, αφού μετά από δύο εβδομάδες στο "ψαροχώρι" ήρθε η ώρα για να πάνε βίλα! Θα τα καταφέρουν όμως;

Από την δική τους πλευρά, οι Νομάδες της Ζούγκλας, έχοντας ζήσει την πρώτη εβδομάδα στην παραλία δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται την επιστροφή τους εκεί, μετά από παραμονή επτά ημερών στην βίλα! Ποιος κερδίσει όμως και ποια ομάδα πηγαίνει που;

Το Athensmagazine.gr σας έχει και πάλι το ρεπορτάζ! Σήμερα οι τρεις ομάδες θα αγωνιστούν σε ένα αγώνισμα που θέλει ιδιαίτερη ταχύτητα και δύναμη! Όπως όλα δηλαδή μέχρι σήμερα! Όπως είδαμε και την περασμένη εβδομάδα, πρώτος στόχος των ομάδων είναι να βγάλουν την αντίστοιχη που είναι στην βίλα από εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μυστήριο με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι περίεργο είδαμε σήμερα στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας;

Με μείον δύο παίκτες λοιπόν η ομάδα της Ζούγκλας είναι το νούμερο ένα φαβορί για να επιστρέψει την παραλία, συν το ότι μας έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι είναι η πιο αδύναμη από τις τρεις ομάδες! Σε ένα παιχνίδι που έκρινε ασυλία ή επικράτεια κατάφεραν να κερδίσουν και αυτό μετά από στήσιμο με την ομάδα των Ωκεανών!

Πάμε τώρα για το ντέρμπι! Φωτιά ή Ωκεανός, κόκκινοι ή μπλε πάνε βίλα; Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει στο τρέιλερ που μας έδωσε ο ΑΝΤ1 αλλά και τα όσα έχουν φτάσει στα "αυτιά" μας, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο της βίλας και το ντέρμπι θα είναι μεγάλο! Οι δύο ομάδες θα είναι στήθος με στήθος! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Σίγουρα ένα προβάδισμα έχουν οι μπλε όμως έχουν και την απουσία του Νικόλα! Θα κρίνει η απουσία αυτή το αποτέλεσμα; Πληροφορίες μας που δεν είναι όμως πέρα για πέρα επιβεβαιωμένες στην βίλα πάνε οι Ωκεανοί και ψαροχώρι η ομάδα της Φωτιάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Μεγάλη αποκάλυψη για την 17χρονη κοπέλα!

Να τονίσουμε πάντως πως δεν πρόκειται για διαρροή αλλά για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες! Μέχρι το σημερινό επεισόδιο δείτε φωτογραφίες από το αγώνισμα αλλά και το τρέιλερ:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share