Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ: Τα παιδιά που τον συγκλόνισαν! Σάλος από την αποκλειστική συνέντευξή του στη News! (PHOTOS)

12 Μαΐου 2013
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ: Τα παιδιά που τον συγκλόνισαν! Σάλος από την αποκλειστική συνέντευξή του στη News! (PHOTOS)

Του Νίκου Νικόλιζα

«Και σ' αυτούς που με ξεγράψαν, έχω κάτι να τους πω: Από πείσμα θα υπάρχω και απ' τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ...». Με αυτόν το στίχο, από ένα παλιό του τραγούδι, ο Αντώνης Βαρδής έγραψε το τελευταίο μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook λίγες ώρες πριν φύγει για το Ανόβερο της Γερμανίας στις 31 Μαρτίου, κάνοντας πολλούς φίλους του να αναρωτηθούν τι σημαίνει η συγκεκριμένη φράση. Μια φράση αίνιγμα, μιας και κανείς δεν γνώριζε για τις τραγικές στιγμές που βίωνε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Σήμερα, έχοντας περάσει ο «Γολγοθάς» της εγχείρησης για τον όγκο στο κεφάλι στην οποία υποβλήθηκε στη Γερμανία, ο ίδιος δεν κοιτάζει πίσω. Πιο δυνατός από ποτέ κάνει όνειρα. Πολλά όνειρα και δεν διστάζει δημοσίως να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε με γενναιότητα και θάρρος. Το Μεγάλο Σάββατο και μετά τις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στη News κάνοντας χιλιάδες θαυμαστές του να ανησυχήσουν και να του ευχηθούν μέσα από το διαδίκτυο, o Αντώνης Βαρδής θέλησε να μοιραστεί με τους 38.000 φίλους του τα δικά του «Πάθη» με την περιπέτεια της υγείας του. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο η αναφορά του σε άρρωστα παιδιά τα οποία συνάντησε στο νοσοκομείο της Γερμανίας, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι ο μεγάλος τροβαδούρος διαθέτει τεράστιες ευαισθησίες, γεγονός που τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό όλα αυτά τα χρόνια.

«Φιλαράκια μου, εύχομαι σε όλους μας να κάνουμε καλή Ανάσταση.

Εμείς γυρίσαμε από το Ανόβερο της Γερμανίας, πήγαν όλα καλά και θα κάνουμε όλη η οικογένεια Ανάσταση στο σπίτι μας. Στο Ανόβερο τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα γιατί εκτός από το πρόβλημα μου, γνώρισα πολλές οικογένειες Ελλήνων, να περιμένουν με μάτια βουρκωμένα ένα θαύμα από τον Θεό και από τους πολύ έμπειρους γιατρούς, για τους δικούς τους ανθρώπους. Μερικές φορές ξεχάστηκα και αποκόπηκα από το δικό μου πρόβλημα όταν μιλούσα με τους γονείς και συγγενείς του 15χρονου από την Πάτρα, του 10χρονου από το Μεσολόγγι, του 19χρονου από την Κρήτη, της 4χρονης από τη Θεσσαλονίκη, της 13χρονης Σαρακατσάνισσας …και των υπολοίπων που ήταν εκεί.

Μια συζήτηση καθημερινή που περίμενες με αγωνία να ακούσεις κάτι αισιόδοξο, ότι όλα πήγαν καλά.

Εύχομαι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που γνώρισα εκεί να γυρίσουν ευτυχισμένοι και να κάνουν καλή Ανάσταση, έστω και μακροπρόθεσμα να έχουν ψυχική ανάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω όσους φίλους μου ενδιαφέρθηκαν και προσευχήθηκαν για εμένα να γίνω γρήγορα καλά και να γυρίσω στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Υγεία και χαρά για εσάς και τις οικογένειες σας».

Ο δικός τους άνθρωπος

Το συγκεκριμένο μήνυμα προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων από τους χρήστες, που είδαν στο πρόσωπο του μεγάλου καλλιτέχνη έναν δικό τους άνθρωπο να παλεύει για τη ζωή του.

Παρ’ όλη την κόπωση από την εγχείρηση, ο Αντώνης Βαρδής θέλησε ο ίδιος να μοιραστεί και τις πρώτες φωτογραφίες της επιστροφής του από τη Γερμανία στην Ελλάδα. Με έναν σκούφο στο κεφάλι ο σπουδαίος ερμηνευτής και ο πολυαγαπημένος του γιος Γιάννης αποδεικνύουν σε όλους μας, τη δύναμη της ψυχής τους για τον «Γολγοθά» τον οποίο βίωσαν μαζί, χέρι χέρι.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο!

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share