Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη - Όσα αναφέρει για το πόρισμα!

Έλαμψε η αλήθεια, εύχομαι να τιμωρηθούν οι ένοχοι

24 Σεπτεμβρίου 2018 15:50
Συγκλονίζει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη - Όσα αναφέρει για το πόρισμα!

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στη Λίμνη Τριχωνίδα, μετά τις διώξεις που άσκησε ο Εισαγγελέας Αγρινίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μίλησε στον ρ/σ ΙΟΝΙΟΝ FM, δηλώνοντας ικανοποιημένος καθώς έγινε ένα τεράστιο βήμα προς την αλήθεια.

«Είναι η δικαίωση όλων όσων πίστεψαν από την αρχή ότι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι εισαγγελικές - δικαστικές αρχές επιβεβαίωσαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο αυτό που από την πρώτη στιγμή είπα. Δικαίωση δεν υπάρχει για μένα εφόσον δεν έρχεται πίσω η Ειρήνη. Είναι όμως μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Ήμουν σίγουρος πως θα λάμψει η αλήθεια και αυτό νομίζω ότι το κατάλαβε αμέσως ο εισαγγελέας ήδη από την πρώτη συνάντηση μας. Έτσι ένιωσα. Όπως και όλη η κοινή γνώμη το πίστεψε. Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δίνεται. Εννιά μήνες παλέψαμε και βγήκε το πόρισμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης, θύμα ληστείας!

Μιλώντας για τις αναμνήσεις που έχει από την αδερφή του ανέφερε με συγκίνηση πως «μου έχουν λείψει πιο πολύ... εκείνες οι γρήγορες στιγμές γέλιου, χαράς και κυρίως οι άμεσες ενέργειες που με ένα βλέμμα μπορούσαμε να λύσουμε ένα θέμα! Ήταν πολύ γρήγορο το μυαλό της. Ακούραστη ψύχη και σώμα! Είχε τα παιδιά της πάνω από όλα και μετά την δική της ζωή. Καθώς μεγάλωναν τα παιδιά άρχισαν να προχωρούν τα όνειρα μας... αλλά τέλειωσαν αυτά για την Ειρήνη πλέον. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Και εκεί που θα είναι μαζί με τους πολλούς φίλους κ συγγενείς μας να περνούν καλά. Εμείς εδώ θα τα καταφέρουμε. Έφτιαξε ικανή και άξια οικογένεια. Εύχομαι να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share